Câștigară oltenii la „loterie”

Câștigară oltenii la „loterie”

CS „U” Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României, după un meci dramatic, disputat cu Dinamo. „Alb-albaștrii” au avut nevrii mai tari la loviturile de departajare

Meciul dintre CS „U” Craiova și Dinamo, disputat în sferturile de finală ale Cupei României, a început miercuri, la ora 21.30 și s-a încheiat, joi, la o jumătate de oră după miezul nopții.

După 90 de minute, plus 30 de prelungiri, scorul a fost 0-0, așa că s-a trecut la loteria penalty-urilor. Aici, oltenii s-au impus cu 6-5, pentru că din tabăra dinamovistă au ratat Petre și Spătaru, în timp ce de la „alb-albaștri” a greșit doar Screciu.

Trei meciuri pierdute la penalty-uri

Ne puteți urmări și pe Google News

Așadar, Craiova merge în „careul de ași”, acolo unde s-au mai calificat ACS Poli Timișoara și FC Voluntari, cel de-al patrulea loc fiind disputat, aseară, după închiderea ediției, de FC Viitorul și Astra Giurgiu.

Oltenii și-au luat o revanșă în fața „câinilor”, după ce dinamoviștii au câștigat de trei ori la penalty-uri, în Cupa României. În sezonul 1985- 1986, în „sferturi”, Dinamo s-a impus cu 2-2 (4-2), în 1989-1990, în semifinale, scorul de fost 0-0 (4-3), iar în stagiunea 2010-2011, „roșalbii” s-au calificat în semifinale cu scorul de 1-1 (3-1).