DĂNCILĂ face ANUNȚUL de ultimă oră legat de REMANIEREA GUVERNAMENTALĂ: „Vom avea o discuție pe fiecare minister în parte”

DĂNCILĂ face ANUNȚUL de ultimă oră legat de REMANIEREA GUVERNAMENTALĂ: „Vom avea o discuție pe fiecare minister în parte”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, că a răspuns întrebărilor lui Franz Timmermans în privința legilor justiției. Totodată, ea a făcut precizări despre evaluarea miniștrilor din propriul cabinet.

„Am răspuns la toate cele 18 puncte pe care le-a ridicat domnul primvice-președinte Franz Timmermans. Mâine vor pleca către Bruxelles și vom avea o discuție cu dumnealui după ce va vedea răspunsul detialiat pe fiecare obiectiv în parte. (...) Am dat răspunsuri aplicate, pliate pe realitatea existentă”, a declarat premierul Dăncilă, despre cele 18 întrebări trimise către Guvernul României.

„Am menționat că am terminat evaluarea, că am făcut această evaluare nu legată de anumite persoane, ca să încerc să nu fac speculații legate de anumite persoane. Am făcut o evaluare în funcție de îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare dar și în funcție de cele 115 măsuri despre care am vorbit la Congresul PSD. (...) Vom stabili cu conducerea partidului când va avea loc acest CExN al PSD. (...) Nu vă pot da nume. (...) Vom avea o discuție pe fiecare minister în parte.”, a declarat Dăncilă, legat de remanierea anumitor miniștri din Guvern.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News