Un șofer de TIR s-a SINUCIS după ce a cauzat un ACCIDENT cu VICTIME. AUTORITĂȚILE fac CERCETĂRI

Un șofer de TIR s-a SINUCIS după ce a cauzat un ACCIDENT cu VICTIME. AUTORITĂȚILE fac CERCETĂRI

Un șofer de TIR a fost găsit spânzurat luni dimineață, după ce a cauzat un accident în care cinci persoane au fost rănite și a fugit de la fața locului.

„Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la faţa locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto şi trei pasageri - printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital. Şoferul tirului a fost găsit spânzurat în această dimineaţă, pe raza localităţii Buneşti”, potrivit IPJ Cluj.

Patru vehicule au fost implicate, duminică seară, într-un accident rutier din care au rezultat patru răniți, pe DN 1C/E 576, în afara localității Gherla.

„Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localităţii Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla. Ulterior, autoutilitara a lovit şi un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, pe direcţia Dej înspre Cluj-Napoca”, au mai informat reprezentanții IPJ Cluj, conform Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News