Un pieton GERMAN a fost UCIS de un TURC aflat pe BICICLETĂ. Motivul: STA în CALEA sa

Un pieton GERMAN a fost UCIS de un TURC aflat pe BICICLETĂ. Motivul: STA în CALEA sa

Un cetăţean german a fost omorât de către un turc aflat pe bicicletă în Hanovra. Motivul invocat de criminal a fost că pietonul german îi sta în cale, informează haz.de.

Un german în vârstă de 40 de ani a fost ucis pentru că se afla în cale când a trecut biciclistul turc de 28 de ani. Pietonul a murit ieri la spital.  Turcul l-a bătut pe bărbatul din Hanovra până l-a băgat în comă. Germanul a murit mai târziu la spital din cauza loviturilor puternice pe care le-a primit în zona capului.  Incidentul s-a petrecut pe strada Limmer, în districtul Linden-Nord din Hanovra.

Trecătorii au oferit prim ajutor până la sosirea doctorilor, dar totul a fost în zadar

Între timp, poliția investighează ciclistul turc născut în Turcia pentru omor.  Potrivit procurorului Kathrin Söfker, atacatorul are experiență în domeniul artelor marțiale: "Trebuie să știe că astfel de lovituri provoacă răni grave", a declarat ea ziarului HAZ.   Turcul a fost reținut de poliţie la două zile după infracțiune. Potrivit anchetatorilor, făptuitorul ar fi putut fi sub influența drogurilor. Rezultatele testelor de sânge sunt încă în așteptare.

Ne puteți urmări și pe Google News