Președintele PNL Giurgiu: Dacă nu ajung la 20% la viitoarele alegeri, îmi dau demisia

Președintele PNL Giurgiu: Dacă nu ajung la 20% la viitoarele alegeri, îmi dau demisia

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Marin Anton, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că organizaţia judeţeană de partid are ca target stabilit de conducerea centrală a partidului dublarea scorului electoral la alegerile din 2019 şi 2020.

„Ieri am avut o şedinţă la sediul central al PNL, şedinţa nu a fost pentru a mă demite, şedinţa a fost pentru a primi sarcini, nu numai eu primesc sarcini, toate organizaţiile din ţară primesc sarcini. (...) Discuţiile sunt pe ceea ce are de făcut PNL în vederea creşterii în sondaje în vederea creşterii încrederii populaţiei în politica de dreapta, în vederea unui program economic care să asigure efectiv bunăstarea cetăţenilor şi nu nenorocirea de astăzi. Noi, organizaţia de la Giurgiu, avem ca şi target să ne dublăm scorul electoral. Dacă nu ajung la 20 la sută atunci nu mă mai duc la domnul Orban, îmi dau demisia direct de aici, plec foarte elegant din conducerea PNL Giurgiu, nu este o joacă, este un lucru asumat. Proiectul este cu doi paşi, un prim pas este reprezentat de alegerile din 2019- 2020, apoi încă un pas este în perioada 2020-2024 când vrem să fim iar primul partid în preferinţele electoratului în Giurgiu. Avem un program foarte bine elaborat întâlniri cu oameni în fiecare localitate inclusiv pe Facebook, media online contează foarte mult", a declarat Marin Anton.

Organizaţia PNL Giurgiu porneşte de la un scor electoral „foarte mic, de 10,3 la sută la ultimele alegeri" şi sarcina este să ajungă la 20 de procente la alegerile din 2019 şi 2020, respectiv europarlamentare, prezidenţiale, parlamentare şi locale, potrivit liderului organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu.

„Sarcina noastră este să obţinem un rezultat de cel puţin 15-20 la sută, 15- 20 de primari în judeţ, zece consilieri judeţeni, iar la municipiu candidăm şi sperăm să şi câştigăm, dar actualul primar (n.r. primarul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu) stă foarte bine, problema este dacă va mai candia sau nu. Dacă va candida va fi un favorit, dacă nu va candida atunci lucrurile se vor echilibra", a completat Marin Anton, conform Agepres.

Ne puteți urmări și pe Google News