Stare de ALERTĂ în PSD. Codrin Ștefănescu anunță un SCANDAL MAJOR. Secretarul general adjunct, CONTRAT fără REȚINERI

Stare de ALERTĂ în PSD. Codrin Ștefănescu anunță un SCANDAL MAJOR. Secretarul general adjunct, CONTRAT fără REȚINERI

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat că nu poate particia la congresul PSD pentru că nu este pe lista delegaților. Ștefănescu a anunțat că acesta este și cazul Ecaterinei Andronescu și a lui Nicolae Bănicioiu. Totuși, secretarul PSD a fost contrazis de cei doi.

Ecaterina Andronescu a cerut să nu fie asociată cu scandalul care se întrevede în PSD.  “Aș vrea să nu mă legați de un așa zis scandal de la PSD. Cred că această competiție trebuie să fie deschisă. Nu știu care e situația domnului Codrin Ștefănescu. Eu sunt delegat la congresul PSD. Nici nu s-ar putea să fie altfel. Mi-am susținut ideea că nu ar trebui să facem alegeri, ci ce vrem noi să se întîmple în România în următorii 15 ani și s discutăm ce a fost greșit de am pierdut din încrederea electoratului. Să știți că primesc foarte multe mesaje de la oamenii din teritoriu. Dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Rămân doar membră de partid, nu am alergat de funcții”, a declarat Andronescu.

Nicolae Bănicioiu, care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSd, a fost mult mai dur la adresa lui Codrin Ștefănescu.

“Asta este o glumă bună, este rău intenționat cine dă informațiile astea. Sunt delegat. Nu cred că ar putea să îmi pună cineva la îndoială această calitate. Dacă avem neînțelegeri, încercăm să le ținem în interior”.

Ne puteți urmări și pe Google News