Ministrul Justiției, PRIMA REACȚIE după clasarea acuzațiilor în dosarul Microsoft. „O gravă neglijenţă managerială...”

Ministrul Justiției, PRIMA REACȚIE după clasarea acuzațiilor în dosarul Microsoft. „O gravă neglijenţă managerială...”

Ministrul Justiţiei a avut o primă reacție după clasarea acuzațiilor din controversatul dosar Microsoft! Mai exact, Tudorel Toader a declarat referitor la clasarea dispusă ca urmare a prescrierii în dosarul Microsoft, că este "o gravă neglijenţă managerială privind soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil".

"O gravă neglijenţă managerială privind soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil! Nu doar că a fost depăşit termenul rezonabil de soluţionare, fiind depăşit chiar şi termenul de prescripţie a răspunderii penale", a declarat Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, la solicitarea mediafax.ro.

Ecuația este simplă! Mai mulți miniștri scapă de acuzațiile din cel mai mare dosar din România, Microsoft, deoarece noul procuror care l-a preluat a constat că suspecții au fost puși sub acuzație pentru infracțiuni care între timp s-au prescris.

BOMBĂ în Dosarul Microsoft! Șapte MINIȘTRI au scăpat fiindcă DNA nu și-a dat seama că faptele sunt prescrise. Prejudiciul e 67.000.000 dolari.

DNA a anunţat, joi, că acuzaţiile faţă de foştii miniştri Ecaterina Andronescu, Mihai Tănăsescu, Dan Nica, Adriana Ţicău, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu şi Şerban Mihăilescu au fost clasate. În afară de Daniel Funeriu, în situaţia căruia s-a constatat că nu a comis nicio faptă penală, în cazul tuturor celorlalţi foşti miniştri faptele de care erau acuzaţi s-au prescris.

Ne puteți urmări și pe Google News