Noi dezvăluiri! Câte ore lucrează PE ZI Donald Trump şi cum îşi începe dimineţile

Noi dezvăluiri! Câte ore lucrează PE ZI Donald Trump şi cum îşi începe dimineţile

Ore întregi, fără activitate, cel puţin aşa arată raportul. Președintele american Donald Trump a dedicat 60% din timpul său activităților personale, potrivit documentelor dezvăluite de site-ul de investigaţii Axios.

Ce face președintele american cu timpul lui la Casa Albă? 

Potrivit documentelor publicate de site-ul de investigație Axios, publicarea programului de zi cu zi al lui Donald Trump în ultimele trei luni, relevă ore întregi fără anunțarea vreunei activități oficiale.

Conform acestor documente, primele cinci ore ale zilei lui Donald Trump sunt, în general, plasate sub semnul "timpului executiv" , o formulă vagă care lasă loc multor interpretări.   

Ne puteți urmări și pe Google News

Luni, ca și pentru majoritatea zilelor de săptămâna trecută, programul oficial al Președintelui SUA conține doar două linii. La ora 11:45, președintele a participat la briefingul serviciilor de informații și la ora 12:45 a luat masa de prânz cu vicepreședintele şi cam atât.

Răspunzând dezvăluirilor publicate de site-ul Axios, secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, a trimis prin e-mail această explicaţie:

"Președintele Trump are un stil de a conduce diferit faţă de predecesorii săi, iar rezultatele vorbesc de la sine".  "În timp ce își petrece o mare parte din ziua sa în întâlnirile, evenimentele și apelurile programate, ne permitem un mediu mai creativ care l-a ajutat să-l transformăm în cel mai productiv președinte din istoria modernă".

"Președintele Trump a declanșat o economie în plină expansiune cu impozite mai mici și salarii mai mari, a stabilit Statele Unite ca fiind primul producător de petrol și gaze din lume, a remodelat sistemul nostru judiciar, ne-a reconstruit armata și a renegociat tranzacții comerciale mai bune, nu a fost niciodată mai puternică decât este astăzi sub conducerea președintelui Trump".

Aşa că, orele de muncă nici nu mai contează dacă Trump este extrem de eficient în doar câteva ore pe zi. Restul orelor şi le dedică în totalitate ştiind că este un mare consumator de media şi că priveşte mult la tv.

"Preşedintele își petrece dimineața în reședință, se uită la televizor, citește ziarele și răspunde la ceea ce vede și citește telefonând  membrilor Congresului, prietenilor, funcționarilor administrației și consilierilor informali", mai notează sursa menţionată.