Evenimentul Zilei > EVZ Play > 11.00: ,,Întrebări esențiale” cu Gen. (r) Silviu Predoiu Ep.1
VIDEO

11.00: ,,Întrebări esențiale” cu Gen. (r) Silviu Predoiu Ep.1

Invitat la emisiunea " Intrebari esentiale" de la EvZ TV, generalul in rezerva Silviu Predoiu, fost sef operativ al SIE si de cinci ori director interimar al serviciului, a vorbit despre intrarea sa in politica.

Acesta a explicat ce l-a determinat sa faca pasul si de ce a ales tocmai Pro Romania, partidul lui Victor Ponta.

Raspunzand intrebarilor jurnalistului Dan Marinescu, generalul Predoiu a spus cum se impaca munca intr-un serviciu de informatii cu cea de politician, cum a interactionat cu politicienii de-a lungul carierei de sef al SIE si ce asteptari are astazi de la zona politica.

Silviu Predoiu a vorbit si despre felul in care guvernantii au gestionat criza COVID, despre cum va influenta aceasta criza alegerile din toamna, despre cifrele privind epidemia de COVID-19 prezentate de guvernanti si cat de credibile sunt.

Evident, fostul sef al SIE a fost intrebat si despre teoriile conspiratiei legate de coronavirus si a explicat de ce astfel de teorii prind la o buna parte a populatiei.

Sunt teoriile conspiratiei opera unor servicii secrete? Cum se poate lupta eficient impotriva lor? Aflati din prima parte a interviului pe care Dan Marinescu i l-a luat generalului Silviu Predoiu, fostul sef al SIE.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: