Octavian Strunilă intră urlând ca din gură de şarpe, se repede şi smulge din perete aerul condiţionat. Într-un colţ, Doiniţa Oancea şi Dan Bittman se mişcă într-un dans cam monoton, iar "fetele lui dom profesor" joacă în mijlocul încăperii lapte gros. Patru repetiţii şi trei filmări, cam o oră de muncă, de atât a fost nevoie pentru o singură secvenţă din cel mai nou serial de comedie lansat la Kanal D. Pentru un minut difuzat pe post, echipa formată din câteva zeci de persoane a lucrat din greu.
Când am intrat în casa profesorului Tinel (Cătălin Căţoiu), părea că tocmai se sfârşise o chermeză de pomină. "Vinul" rămăsese în pahare, confetii erau împrăştiate peste tot, iar actorii îmbrăcaţi fistichiu se plimbau de colo, colo. "Fetele lui dom’ profesor", noul serial de la Kanal D se filmează la Buftea, chiar în casa în care, cu un an în urmă, se filma povestea La-La Band.
Operatori şi regizorul Mihai Brătilă stau ca pe ghimpi. Scena este stresantă: Tinel şi fetele jucau lapte gros, după ce consumaseră ciuperci halucino gene şi a ieşit o adevărată nebunie. Locul este strâmt, lume multă, iar reflectoarele fac ca aerul să fie încins.
De ce a venit Dan Bittman?
În fiecare episod, apare şi un guest star, iar în ziua în care noi am fost prezenţi pe platoul de filmare, vedetă a fost Dan Bittman. Aici am venit din prietenie pentru Cătălin Căţoiu. Suntem prieteni de vreo 25-30 de ani, nici nu mai ştiu numărul anilor. El m-a rugat să vin în chip de Dan Bittman şi am acceptat fără nicio problemă. Mai mult, prietenia m-a adus aici", a povestit starul.
Ideea serialului a pornit de la cei doi producători, Cătălin Căţoiu şi Cătălin Voloşeniuc. Octavian Strunilă, în serial în rolul instalatorului Cornel, care se îndrăgosteşte iremediabil de maseuza Stela (Francesca Leonte), scenarist, a terminat de scris un sezon întreg, de 12 episoade. Alături i-a fost soţia sa, Oana, care a citit şi a redactat cu atenţie fiecare episod.

Te-ar putea interesa și: