Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua se mai şi refuză!
Steaua se mai şi refuză!

Steaua se mai şi refuză!

Dorit cu insistenţă de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, fundaşul brazilian Guilherme a anunţat că nu e tentat să vină la formaţia "roş-albastră".

În fotbalul românesc a circulat multă vreme ideea că "Steaua nu se refuză". În prezent, însă, aceasta pare să nu mai fie de actualitate.
Oficialii formaţiei "roş-albastre" şi-au fixat în această pauză de iarnă mai multe ţinte de transfer, dar, până acum, niciunul dintre jucătorii vizaţi nu şi-a pus semnătura pe contract. Cel mai aproape de Steaua este atacantul Claudiu Keşeru, care şi-a reziliat contractul cu formaţia franceză Bastia şi urma aseară să bată palma cu oficialii grupării din Ghencea.
"Vreau să ajung în Italia sau în Anglia"
Unul dintre jucătorii doriţi cu insistenţă de antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a fost fundaşul brazilian Guilherme Haubert Sitya, care se află în ultimele şase luni de contract cu Petrolul Ploieşti. Numai că, deşi a mai lucrat cu "Reghe" în primăvara anului 2012, când ambii se aflau la Concordia Chiajna, Guilherme a declinat oferta "roş-albaştrilor".
"Plec de la Petrolul Ploieşti doar în străinătate! Vreau să ajung în Italia sau în Anglia, nu mă interesează nicio ofertă din România. Prefer să rămân la Petrolul până când voi avea o ofertă din străinătate", a declarat fundaşul brazilian, la postul public de televiziune.
Un alt brazilian care s-a aflat în vizorul steliştilor, în speţă Eric de Oliveira, de la Pandurii Târgu Jiu, nu va ajunge nici el în Ghencea. Eric preferă banii din Golf şi e aproape de a semna cu gruparea Al-Ahli Jeddah, din Arabia Saudită. Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, un alt jucător aflat pe lista de achiziţii a Stelei, nu se arată nici el tentat să vină la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, în condiţiile în care oficialii din Ghencea îi oferă un salariu mai mic decât are la actuala sa formaţie, FC Vaslui.
"Reghe" renunţă la trei jucători
Antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a anunţat că în lotul pe care îl va deplasa în stagiul de pregătire de la Marbella (primul din această iarnă) nu se vor regăsi trei jucători. "Răduţ probabil că va merge cu noi în cantonament, dar Nikolici şi cu Mihai Costea, nu. Iar Doru Bratu este deja transferat la Pandurii Târgu-Jiu", a spus "principalul" Stelei, la Digi Sport.
Totuşi, Reghecampf este decis să-i mai dea o şansă lui Adrian Cristea, chiar dacă "Prinţul" a dezamăgit crunt în această toamnă: "Cristea a avut o perioadă bună la început, dar după aceea n-a mai avut aceeaşi evoluţie. Pentru mine, însă, rămâne un mare jucător".
Reunirea va avea loc mâine
Vacanţa steliştilor va lua sfârşit mâine, când jucătorii se vor întâlni, la ora 8.00, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, pentru efectuarea testelor medicale. Apoi, va avea loc primul antrenament al anului, la arena din Ghencea. Primul cantonament al iernii este programat în perioada 12-23 ianuarie, la Marbella (Spania), unde Steaua va disputa partide amicale cu FC Nurnberg (14 ianuarie), Werder Bremen (16 ianuarie), FC Luzern (18 ianuarie), FC Baku (20 ianuarie) şi Malaga (22 ianuarie). În peroada 26 ianuarie-6 februarie steliştii vor merge tot în Spania, la Mijas, unde vor juca amicale cu Dinamo Kiev (28 ianuarie), IFK Goteborg (30 ianuarie), Lokomotiv Plovdiv (1 februarie), Korona Kielce (3 februarie) şi Elfsborg (5 februarie).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: