Ungureanu și Nechita continuă la HCM. Do Nascimento și Arenhart vin și ele la Baia Mare!

Ungureanu și Nechita continuă la HCM. Do Nascimento și Arenhart vin  și ele la Baia Mare!

Veste excelentă pentru fanii băimăreni. După Camila Herrem și Valentina Ardean Elisei, Paula Ungureanu și Ada Nechita și-au prelungit înțelegerile cu HCM. Mai mult, Alexandra do Nascimento și Barbara Arenhart vor veni și ele din vară la echipa din Baia Mare.

HCM Baia Mare devine din ce în ce mai puternică. Site-ul oficial al clubului, citat de www.handbalvolei.ro, a anunțat faptul că Paula Ungureanu și Ada Nechita și-au prelungit înțelegerile până în 2015. "Continuăm colaborarea cu două jucătoare emblematice pentru echipa noastră de handbal şi pentru handbalul românesc. Mă refer la Paula Ungureanu şi la Adriana Nechita. Le mulţumesc că au acceptat astăzi să continue să facă performanţă în Baia Mare alături de echipa noastră şi pentru băimăreni. Este un proiect pe care l-am început împreună anul trecut, un proiect care continuă. Prelungirea şi renegocierea contractelor, semnarea unor contracte de un an plus un an, s-a făcut cu o singură condiţie, cea legată de participarea echipei HCM Baia Mare în cupe europene. Aşadar exclusiv dorinţa de a face performanţă le-a determinat pe cele două jucătoare să rămână în Baia Mare şi le va determina, peste un an, să continue tot cu echipa noastră", a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

"Ne-am dorit să rămânem la HCM Baia Mare pentru a obţine rezultate cât mai bune cu această echipă. Suntem mulţumite de evoluţia echipei de până acum şi, desigur, la anul ţintim mai sus: ne dorim ca, în Liga Campionilor, să avem un parcurs mai lung. Pentru asta, însă, este foarte important să ne îndeplinim obiectivele din acest an: câştigarea campionatului şi a Cupei României", a spus și Ada Nechita, care a fost completată de Paula Ungureanu. "Vreau să mulţumesc în mod oficial primarului Cătălin Cherecheş pentru încrederea pe care ne-a acordat-o şi ne-o acordă şi Adei, şi mie. Vrem să îl asigurăm că vom face tot ce ţine de noi din punct de vedere sportiv pentru a atinge maximum în ceea ce înseamnă handbal. Anul trecut a început un proiect, eu cred că proiectul a început să dea roade, se dezvoltă pe zi ce trece. Noi suntem obişnuite să jucăm la cel mai înalt nivel: asta ne dorim şi ne dorim să facem asta cu HCM Baia Mare".

Alexandra do Nascimento și Barbara Arenhart vin la HCM

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă știre la fel de importantă vine din Austria, unde site-ul oficial al lui Hypo confirmă faptul cu do Nascimento și Arenhart vor evolua la HCM Baia Mare din vară. Contractul Federației Braziliene de Handbal cu campioana Austriei expiră la finalul acestui sezon, iar pe viitor, în funcție de dorințele sponsorilor, Hypo s-ar putea baza doar pe jucătoare austriece tinere.