SURSE: Unionistii din Moldova vor fi primiti la Cotroceni la ora 16.30

SURSE: Unionistii din Moldova vor fi primiti la Cotroceni la ora 16.30

Reprezentantii unionistilor din Moldova si Romania, care au pornit duminica in mars spre Palatul Cotroceni pentru a dicuta cu seful statului despre reunificarea celor doua state, vor fi primiti la ora 16.30 de o delegatia a Administratiei Prezidentiale, au declarat pentru EVZ surse prezidentiale.

 

Desi acestia isi doreau sa discute direct cu Klaus Iohanis, seful statului le-a transmis in aceasta dimineata ca il vor gasi la Cotroceni pentru ca va fi plecat din tara. Iohannis a plecat astazi in Spania. 

Cei o mie de tineri care au pornit pe jos din Chișinău spre București, în Marșul lui Ștefan cel Mare, au trecut ieri dimineață podul feroviar de la Ungheni, unde au fost întâmpinați de românii aflați pe malul drept al Prutului.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Tinerii din Marşul lui Ştefan cel Mare au plecat din Chişinău spre Bucureşti duminică, 5 iulie, imediat după Marea Adunare Naţională, şi au mers pe jos, cu drapele tricolore, prin temperaturi caniculare şi furtună, pentru a ajunge astăzi la Prut, unde au refăcut celebrele Poduri de Flori", relevă comunicatul difuzat sâmbătă.