Reacţie din PSD la dosarul lui Ponta: De ce să dai 200.000 de euro când iei maxim 50.000?

Reacţie din PSD la dosarul lui Ponta: De ce să dai 200.000 de euro când iei maxim 50.000?

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a declarat că suma de 220.000 de euro, vehiculată în dosarul lui Victor Ponta, nu este justificată pentru că indemnizaţia unui parlamentar în patru ani de mandat este de maximum 50.000 de euro.

''Pentru ce se pot da banii ăştia? Indemnizaţia unui deputat este o mie şi ceva de euro, deci nu se justifică. Dacă ai aceşti bani, atât timp cât imunitate nu ai, posibilitatea sau altceva să faci, pentru ce să dai 200.000 când în urma unor patru ani de mandate iei maximum 50?'', a comentat Florin Iordache informaţiile din cel mai recent dosar la DNA a fostului premier Victor Ponta, potrivit Mediafax.

El a negat că s-au dat bani pentru obţinerea unui loc eligibil la alegerile parlamentare. ''Nu a existat şi nu există. E o supoziţie. Din punctul meu de vedere nu a existat, nu există şi nu va exista o astfel de practică, cel puţin la PSD. Aştept şi eu să se desfăşoare ancheta, să avem mai multe date şi chestiuni concrete'', a susţinut Iordache.

Ne puteți urmări și pe Google News