ÎNJUNGHIATĂ DE SOȚ. O femeie din Capitală SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

ÎNJUNGHIATĂ DE SOȚ. O femeie din Capitală SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

Tragedie în cartierul Vitan. O femeie de 48 de ani a fost internată în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de soțul ei, din gelozie.

Bărbatul înarmat cu un cuțit a intrat în sediul firmei de IT aflat în cartierul Vitan, din București, și a înfipt un cuțit în pieptul soției sale. Tragedia a avut loc azi, în jurul orei 8.50. Din primele informații, autorul în vârstă de 59 de ani a făcut acest gest pe fondul unui acces de gelozie. Soția sa este supusă unei intervenții chirurgicale la Spitalul de Urgență Floreasca, având răni la torace şi la gât.  Purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Emilia Mihai, a precizat că incidentul a fost semnalat în jurul orei 8.55, la numărul de urgenţă 112. „A fost primit un apel de urgență privind agresarea unei femei, în vârstă de 48 de ani, de către soţul acesteia, pe holul unei societăți din Sectorul 3 al Capitalei, unde aceasta lucrează”, a declarat pentru EVZ Emilia Mihai. Poliţiştii  l-au prins pe atacator. Acesta este audiat la Secţia 11 Poliție. Este cercetat pentru tentativă de omor. Vom reveni cu amănunte! TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Evenimentul zilei a obținut o chirie mai mică pentru sediul Ministerului Fondurilor Europene
  • AMENZI USTURĂTOARE. Ce sancţiuni au primit TURIŞTII care au încălcat REGULILE la Sarmizegetusa Regia
  • Schuster-mat în USL: Matul Prostului în cinci mutări!

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • VIDEO. ENGLEZUL prins de AVALANŞĂ, de Revelion, pe VÂRFUL MOLDOVEANU. TREI ZILE a fost APROAPE MORT şi acum SPUNE POVESTEA TERIFIANTĂ
  • Orgiile sexuale ale VIP-urilor, povestite de cea mai frumoasă asasină
  • PREVIZIUNILE EVZ 2014. Ponta va candida, Băsescu va face jocurile

Ne puteți urmări și pe Google News