Cascada NIAGARA a ÎNGHEŢAT BOCNĂ. IMAGINI SPECTACULOASE

Cascada NIAGARA a ÎNGHEŢAT BOCNĂ. IMAGINI SPECTACULOASE

Temperaturile extrem de scăzute din SUA şi Canada au îngheţat la propriu Cascada Niagara, una dintre cele mai spectaculoase din lume.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

O colecţie de imagini spectaculoase fac senzaţie pe internet în aceste zile. "Vortexul polar" care a cuprins America de Nord în ultimele zile se va îndepărta începând de mâine.

Peste 200 de milioane de oameni au simţit pe pielea lor cele mai scăzute temperaturi din ultimii 20 de ani. CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News

Un strat gros de geaţă a acoperit tot peisajul din jurul cascadei Niagara, în zonă înregistrându-se unele dintre cele mai scăzute temperaturi din istorie.

Puteţi vedea cum arată acum celebra cascadă din Canada în galeria foto de mai jos.

Cascada Niagara a fost blocată într-un singur an de gheaţă, în 1848, când blocuri uriaşe au oprit cursul apei timp ce câteva zile. CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO Fotografii: Reuters TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ion Iliescu îl contrazice FLAGRANT pe Victor Ponta: CONDAMNAREA lui Năstase NU are LEGĂTURĂ cu POLITICA
  • Mama eroină, care a demascat-o pe învățătoarea șpăgără, rupe tăcerea: „Sunt dascăli care primesc porci, diamante sau mașini”
  • Oficial de la Londra: Românii și bulgarii ar putea face mai mult decât nativii britanici pentru țara noastră

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO hot
  • SOȚII DE DICTATOR. Cine sunt femeile căsătorite cu cei mai mari despoți din lume
  • "OZN-ul" de piatră din Bulgaria. Cum arată "catedrala comunismului"