Camelia Bogdan, reclamă pe site-uri anti NATO, anti- America, anti- Israel

Camelia Bogdan, reclamă pe site-uri anti NATO, anti- America, anti- Israel

Fosta judecătoare Camelia Bogdan plătește bani mulți pentru apariția unor articole în presa străină, susțin cei de la Grupul de Investigații Politice. Mai mult aceștia semnalează faptul că site-ul aparține unui pakistanez care este anti NATO, anti- America, anti Israel.

”Camelia Bogdan își face reclamă pe site-ul unui propagandist islamist radical. Vineri, 2 iunie, Camelia Bogdan și securiștii care o susțin au plătit pentru apariția unui material propagnadistic pe site-ul thelondonpost.net Site-ul îi aparține lui Shahid Qureshi, un radical sunit pakistanez stabilit la Londra. Qureshi este violent anti-american, anti NATO și anti-israelian. Între altele, site-ul pe care este lăudată Camelia Bogdan cere ca toate cărțile, materialele audio și video care critică personalități ale islamului să fie distruse, iar Erdogan să primească premiul Nobel pentru pace.

Firma de PR a site-ului, cea care a încasat plata pentru articolul laudativ la adresa Cameliei Bogdan, se numește The London Post Media Consultancy și este deținută de același Shahid Qureshi. Articolul despre Camelia Bogdan este marcat ca fiind unul de PR, iar pe site-ul firmei lui Qureshi (http://media.thelondonpost.net/lpmc-portfolio/) este descrisă clar modalitatea prin care pot fi cumpărate articole pe The London Post și pe eutribune.com, un alt site deținut de Shahid Qureshi”, notează cei de la Grupul de Investigații Politice.

Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură, în februarie a.c., printr-o decizie a Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, care a discutat speța în care a fost acuzată de Mugur Ciuvică de incompatibilitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Admite acţiunea disciplinară exercitată de Inspecţia Judiciară împotriva doamnei Camelia Bogdan - judecător în cadrul Curţii de Apel Bucureşti. În baza articolului 100 litera e) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică doamnei Camelia Bogdan (...) sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de articolul 99 litera b) din acelaşi act normativ", se arată în decizia Secţiei pentru judecători.

De asemenea, Secţia a respins ca neîntemeiată cererea de despăgubiri formulată de Camelia Bogdan, dar şi cea de intervenţie accesorie formulată în interesul Cameliei Bogdan de către Asociaţia Forumului Judecătorilor din România, tot ca neîntemeiată.

Camelia Bogdan a contestat decizia la instanța supremă.