Zicu, amendat

Zicu, amendat

Printre sancţiunile aplicate de Jandarmeria Română după meciurile disputate aseară, în ultima etapă a Ligii I la fotbal se numără şi una pentru un jucător, care potrivit anumitor surse, ar fi Ianis Zicu, de la Dinamo, scrie Mediafax. Fotbalistul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru gesturi obscene, injurii şi expresii jignitoare adresate suporterilor dinamovişti meciul cu FC Argeş, pierdut de „câinii roşii” cu scorul de 5-2.

După partida de la Piteşti, jandarmii au întocmit un dosar cu acte de constatare pentru  distrugere, fiind identificaţi trei autori. De asemenea, au fost aplicate mai multe amenzi, două în valoare de 1.300 de lei, una de 3.500 de lei, una de 250 de lei şi două de 1.000 de lei. Pe lângă pedepsele financiare, unora dintre suporteri li s-a interzis accesul la manifestări sportive pentru o perioadă de doi ani, iar altora pentru şase luni.

În prima repriză a meciului dintre FC Argeş şi Dinamo, după golul înscris de Ianis Zicu, mai mulţi fani ai oaspeţilor au invadat terenul de joc, pentru a le cere socoteală fotbaliştilor dinamovişti, iar cei rămaşi în tribune au produs pagube şi au intrat în conflict cu forţele de ordine.

Ne puteți urmări și pe Google News