Ziare romanesti pentru Beyonce

Ziare romanesti pentru Beyonce

Artista, care va veni la Cluj cu o echipa de 80 de persoane, spera sa guste specialitati autohtone si sa vada presa locala.

Superstarul american Beyonce, care va canta pe 22 octombrie la Cluj-Napoca, intr-un concert organizat de Fundatia Culturala Phoenix si desfasurat sub umbrela Vodafone Best Music, va veni in Romania cu o echipa de peste 80 de persoane.

Fiecare dintre cele trei divizii ale staffului ei de turneu - instrumentisti, tehnicieni si anturaj personal - va include si cate un manager si personal de protectie. Echipa, care va veni direct de la Adis Abeba, va calatori spre Cluj cu doua avioane charter.

Beyonce impreuna cu membrii staffului sau vor fi cazati la trei hoteluri din tara. Fosta membra a trupei Destiny’s Child, a carei vedeta a fost intotdeauna (si nu doar pentru ca, asa cum zic gurile rele, tatal ei era manager), va avea la Cluj o scena de 24 de metri lungime, 20 de metri latime si 20 de metri inaltime, la care se adauga anexele si ecranele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artista va fi sustinuta pe scena de o trupa de acompaniament instrumental si backing vocals, alcatuita aproape in exclusivitate din femei. Exceptie face echipa de dansatori, care include si cativa barbati.

Cei care au vazut deja acest spectacol, parte din turneul mondial „The Beyonce Experience”, care promoveaza cel mai recent album al artistei, „B’Day”, anunta un regal pop si R&B, deschis cu celebra „Crazy in Love”, de pe albumul „Dangerously in Love - lansat in 2003, piesa pe care artista a mixat-o, in exclusivitate pentru acest turneu, cu hitul „Crazy”, al trupei Gnarls Barkley.

Nu vor lipsi marile ei succese solo, precum „Naughty Girl”, „Me, Myself and I”, „Dej” vu”, „Get Me Bodied”, „Beautiful Liar” sau „Suga Mama”, alaturi de cateva surprize pentru nostalgici, cum ar fi un mix Destiny’s Child din care nu lipsesc „Bootylicious”, „Bug a Boo” sau „Say My Name”.

Internet de mare viteza si mobila alba

Solista si compozitoare produsa de propriul logodnic, mogulul rap Jay-Z, creatoare de parfumuri, imagine pentru mai multe case de moda si firme de cosmetica, mai nou, actrita aspiranta, care a dus cu bine la capat cateva roluri, fie ele comice (in filme precum „Austin Powers”, „Goldmember” sau „Pantera roz”), fie dramatice - in musicalul Dreamgirls, Beyonce este unul dintre cei mai buni performeri femini live, fiind intrecuta in materie de grandoare a spectacolelor, spun unii, doar de mai experimentata Madonna.

Desi mai este aproape o luna pana la concert, la Cluj au inceput pregatirile, cu atat mai mult cu cat, potrivit unor surse locale, pretentiile artistei, desi nu multe, sunt ferme. Printre altele, Beyonce s-a asigurat ca va avea la dispozitie ziare pe care sa le citeasca la micul dejun, cate doua exemplare din „USA Today”, alaturi de un cotidian romanesc.

Mobila alba, prosoape si flori albe, in general, un mediu alb, pe care sa-l inveseleasca, eventual, cu specialitati romanesti, cat mai variate si cat mai vesel prezentate, spun cei care s-au asigurat ca artista va avea o sedere cat mai placuta la prima ei vizita in Romania. Ca sa evite monotonia, cantareata a pus la dispozitia gazdelor meniul ei pe intregul turneu, astfel incat sa nu se intample ca specialitatile sa se repete pe perioada sederii in Romania.

Cabinele membrilor echipei, prevazute cu dotari speciale, vor fi asigurate de o firma specializata din Marea Britanie, care inchiriaza rulote inclusiv pentru mari actori de film si pentru concerte in aer liber. Se anticipeaza ca, inaintea concertului, tehnicienii vor lucra non-stop minimum 36 de ore la scena, asa ca vor managementul artistei s-a asigurat ca vor exista cateva paturi in perimetru, in care membrii echipei sa se poata odihni la nevoie.

La randul sau, sponsorul evenimentului, Vodafone Romania, va asigura serviciile de comunicatii pentru stafful Beyonce, prin opt linii telefonice internationale si internet de mare viteza, care vor fi puse la dispozitia oaspetilor in birourile amenajate pentru echipele de productie. Dupa concertul din Romania, urmatoarea destinatie a artistei va fi Istanbul.

BILETE

Pentru concertul pe care starul american il va sustine pe Stadionul municipal „Ion Moina” din Cluj au fost puse in vanzare 13.500 de bilete, la pretul de 45, 55, 70, 75 si 85 de lei. La acestea se adauga biletele VIP, cu pretul de 350 de lei. HBO ofera in exclusivitate fanilor R&B spectacolul „Beyonce Experience”, care va fi transmis pe 13 octombrie, la ora 20.30.