Totodată, Zegrean a spus că Toni Greblă i-a adus la cunoştinţă, într-o discuţie privată, acuzaţiile aduse de DNA.

''Nu am mai vorbit cu el de ieri, de la ora 1,00, când a fost la mine în birou. (…) A fost o discuţie privată. Vreţi să vă spun acum? De exemplu, era adevărată povestea cu rochiile, cu capsatoarele, cu capsele, astea sunt adevărate'', a spus Zegrean, adăugând că în cazul în care Toni Greblă va ajunge azi la CCR ar putea avea loc o altă discuţie.

Şeful CCR a admis că situaţia dăunează imaginii Curţii Constituţionale. ''Sigur că face rău, nu poate să facă bine aşa ceva (…) Nu face bine, mai ales că noi judecăm numai în plen de 9, suntem toţi acolo'', a explicat Zegrean.

Întrebat dacă Greblă ar fi anunţat că se gândeşte să se retragă de la discuţii, dezbateri sau votul Curţii, având în vedere situaţia în care se află, şi dacă ceilalţi judecători au dat un semnal că şi-ar dori ca el să se retragă, Zegrean a spus că nu a avut loc o asemenea discuţie, dar că aceasta ar putea să aibă loc în cursul zilei de vineri sau luni.

''De unde să ştiu ce gândeşte. Dacă ştiam ce gândeşte, probabil că nu se ajungea aici.(…) Încă nu am discutat (cu ceilalţi judecători – n.r.), probabil că azi sau luni vom discuta problema asta'', a mai spus Zegrean, adăugând că, personal, îl sfătuieşte pe Greblă să facă ceea ce îl îndeamnă conştiinţa.

DNA informează că procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Toni Greblă, judecător CCR, fost senator, pentru mai multe fapte, printre care şi trafic de influenţă.