S-a vorbit despre derapajele din audiovizual, dar și de faptul că unele televiziuni sunt provocatoare. „Cel mai grav este că niște televiziuni întorc românii unii împotriva ceilorlalți. Dacă nu ești de-o parte, ești de cealtă parte”, a spus Jucan. „Așa ceva este aberant. În momentul în care studenții se duc la facultate și vor să devină jurnaliști, care este modelul lor”, a mai spus membrul CNA.

„Mă aflu aici pentru a susține libertatea presei și corecta informare a celor care privesc la televizor. Consider că motivul poate fi doar limbajul obscen al doamnei Laura Georgescu. Dar esențial și grav pentru dânsa este cum a administrat spațiul public în televiziune, permițând unor posturi să ofere dezinformare, minciună, să-i spele pe creier pe români”, a spus Marcel Ciubotaru, un participant la manifestație.

Deși oamenii au așteptat două ore în fața CNA și au solicitat să vorbească cu președintele Consiliului, reacția Laurei Georgescu a venit la o jumătate de oră după ce protestul se încheiase. Laura Georgescu a susținut că nu este vinovată de situația în care se află Consiliul și că nu s-a comis niciun abuz la CNA. Mai mult, șefa audiovizualului a dezvăluit că există înregistrări de la „plimbarea” Antenei 3 și că s-au depus 70 de reclamații în acest caz.