ZBURA CU 223 DE KILOMETRI LA ORĂ. Vitezoman oprit pe Autostrada București-Constanța

ZBURA CU 223 DE KILOMETRI LA ORĂ. Vitezoman oprit pe Autostrada București-Constanța

Un constănțean, de 35 ani, a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. - Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti – Constanţa, în timp ce circula pe A2, cu viteza de 223 de km/h.

Vitezomanul a fost depiastat, astăzi, la ora 10.47, la km. 96, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Când a trecut prin dreptul radarului, mașina avea o viteză de 223 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 965 de lei și i-a fost reţinut permisul de conducere. Pentru isprava sa, constănțeanu „va trage pe dreapta” timp de 90 de zile. Viteza ucide!

Poliția Rutieră atrage atenția asupra riscului pe care îl reprezintă viteza la volan: - Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Ne puteți urmări și pe Google News

- Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată carosabilului umed şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.