Evenimentul Zilei > Social > YouTube a eliminat un video în care se făcea lobby pentru Media Matters, fundaţie finanţată de Soros
YouTube a eliminat un video în care se făcea lobby pentru Media Matters, fundaţie finanţată de Soros

YouTube a eliminat un video în care se făcea lobby pentru Media Matters, fundaţie finanţată de Soros

Youtube l-a eliminat pe Joe Rogan după ce a făcut lobby pentru fundaţia lui Soros, astăzi, 27 martie 2019. Media Matters este finanțată în parte de George Soros, filantropul miliardar care a donat deja 1 milion de dolari organizației.

YouTube a eliminat un canal care găzduiește un podcast al lui Joe Rogan la numai 3 ore de la publicarea unui interviu unde se făcea lobby pentru George Soros, mai precis pentru fundaţia Media Matters. 

Anul trecut, Alex Jones a fost interzis de aproape toate platformele media importante. De atunci este lovit nemilos de cenzură, determinând lanțuri importante media să-i elimine videoclipurile care-i aparţin.

Ștergerea programului Channel Free Speech "evidențiază încă o dată modul în care YouTube împreună cu Google  lucrează împreună cu grupurile de lobby de stânga, fiind pe lista neagră a disidenților".

Numai că directorul Sundar Pichai a a negat că Google cenzurează pe baza prejudecăților politice

"Eu conduc această companie fără părtinire politică", a spus Pichai, potrivit bloomberg. "Altfel ar merge împotriva principiilor noastre fundamentale și a intereselor noastre de afaceri".

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: