X-Factor se schimbă total. Producătorii amână lansarea noului sezon pentru 2025

X-Factor se schimbă total. Producătorii amână lansarea noului sezon pentru 2025 X Factor. Sursa foto: Facebook

X-Factor trece printr-0 perioadă de schimbări majore. Producătorii show-ului difuzat de Antena 1 au amânat, din aceste motive, lansarea viitorului sezon pentru începutul lui 2025.

Show-ul va arăta cu totul altfel, începând cu viitorul sezon. Pentru a avea timp să facă toate schimbările pe care le dorește, producătorii și-au luat la dispoziție câteva luni în plus.

X-Factor nu va începe în toamnă

Noua ediție a show-ului difuzat de Antena 1 va fi programată undeva în prima parte a anului viitor. În acest timp se pregătesc mari schimbări, pornind de la jurați, prezentatori și până la strategie. Se știe că X-Factor, viitoarea ediție va fi prezentată de Adelina Chivu și Mihai Morar. Cei doi vor lua locul echipei formate din Răzvan şi Dani, cei care au prezentat cele mai multe sezoane ale emisiunii.

Totodată, noul sezon al emisiunii, care va fi reluat după o pauză de doi ani, se va axa pe povești. Mihai Morar, unul dintre prezentatori a vorbit despre ce va urma, într-un podcast împreună cu Adelina Chivu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt absolut fascinat de poveşti şi de fapt acesta este şi rolul nostru să aflăm poveştile concurenţilor. Vor fi cu mult mai multe poveşti de viaţă ale celor care vin. E fain să afli ce-i în spatele muzicii, că aşa voci bune sunt peste tot, dar care e povestea din spatele vocii, care e povestea din spatele muzicii impecabile?”, a spus Mihai Morar.

Adelina Chivu

Adelina Chivu Sursa foto: X

Care va fi rolul prezentatorilor

Mihai Morar a povestit că la viitoarea ediție a X-Factor el și colega sa de prezentare vor sta alături de concurenți. Scopul va fi de a le afla poveștile și motivele care i-au determinat să se înscrie pentru concurs.

„Veţi vedea X Factor pe TV la începutul anului viitor, iar rolul nostru, cel puţin la audiţii, va fi acela de a sta lângă concurenţi, de a le afla poveştile. Ce fac la podcast, voi face şi cu oamenii de acolo. Ce face Adelina cu fetele ei de acasă, va face şi acolo”, a povestit Mihai Morar.

În viitoarea ediție a show-ului, pe lângă Delia şi Ştefan Bănică vor intra Puya şi Marius Moga. Cei doi vor lua locul Loredanei şi al lui Florin Ristei.

Adelina Chivu vine la X-Factor

La rândul său, Adelina Chivu, soţia fostului fotbalist Cristi Chivu, a vorbit despre noutățile care vor fi în viitorul sezon X-Factor. Ea s-a arătat încântată de ceea ce va trebui să facă. Adelina Chivu a precizat că-și dă toată silința pentru a face ceea ce este mai bine pentru show.

„Îmi place mult chestia asta nouă pentru că eu nu am avut niciodată probleme pe partea de intervievare şi mă ajută şi curiozitatea mea. Pur şi simplu medicul muzical cu siguranţă îmi va plăcea foarte, foarte mult. Eu şi la concenrte şi peste tot îmi dă o stare de bine locul în care se întâmplă muzica, dincolo de muzica în sine.

Eu sper să aduc ceva în plus şi bun, dincolo de numele de familie, chiar sper asta. Eu o să-mi dau toată silinţa, pentru că, repet, chestia asta o fac în primul rând pentru mine. Nu pentru celebritate. Este doar pentru mine, pentru că vreau să muncesc şi să am un proiect al meu”, a arătat Adelina Chivu.

Adelina Chivu revine în televiziune, la X-Factor, după o absenţă de 16 ani. Anterior, ea a prezentat ştirile de sport la postul de televiziune Antena 3.

 

Revista presei