Un noul documentar despre viața lui Whitney Houston aceasta susține că a fost abuzată sexual în copilarie de vărul ei, muzicianul Dee Dee Warwick. Filmul documentar a fost regizat de scoțianul Kevin Macdonald, și a avut premiera joi la festivalul de film de la Cannes. 
Descrisă ca poveste a superstarului, filmul conține interviuri cu multe dintre rudele și apropiații lui Houston, dintre care doi sunt cei care au reclamat pe Warwick pentru abuzuri sexuale. 

Fratele cântăreței, fostul jucător de baschet al NBA Gary Garland-Houston, susține că atât el, cât și sora sa au fost abuzați sexual de Warwick când avea vârsta între șapte și nouă ani. Acuzațiile baschetbalistului sunt susținute și de asistenta lui Houston, Mary Jones ( numită și "mătușa Maria").

Houston a murit în 2012 la 48 de ani după ce s-a înecat într-o cadă. S-a bucurat de un succes enorm în anii '80 și '90, vânzând peste 170 de milioane de albume și jucând în filmul The Bodyguard.

În ultima parte a vieții ei, Houston s-a luptat cu abuzul de droguri și alcool. În raportul medicului legist a fost consemnat faptul că moartea celebrei cântărețe a fost cauzată de consumul de aceste abuzuri.

Dee Dee Warwick (născut în Delia Mae Warrick) a fost nepotul lui Cissy Houston, sora mai tânără a veteranului soul star Dionne Warwick. Dee Warwick a avut o carieră de succes în perioada anilor 1960 și începutul anilor 70. Dee Dee a murit în 2008, în vârstă de 63 de ani tot din cauza consumului de droguri.

Filmul lui Macdonald, care a avut premiera joi la festivalul de film de la Cannes, este cel de-al doilea documentar despre viața lui Withney Houston realizat în doi ani, după filmul lui Nick Broomfield din 2017 denumit Whitney: I Can Be Me.

Ultimul documentar despre viața Whitney Houston va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie și SUA pe 6 iulie.