Nervoasă din cauză că Viorel i-a aruncat hainele pe geam într-un act de furie, Vulpița a spus că soțul său nu este bun de muncă și că, atunci când erau acasă, nu făcea nimic și nu o ajuta la treabă.

„Spune numai mincuni în platou! A zis numai prostii, că eu nu am muncit, acasă. Nu e rușine?! Și minte! Nu ți-am dat bani? Ți-am spus clar și precis! Pe verigheta mea, pui… E 350 de lei. Amândouă au fost 700 de lei. O bag la furt! Că a furat verighetele! Eu spun clar: facem testul poligraf!”, i-a reproșat Viorel, Vulpiței, la Acces Direct.

Vulpița, însă, a negat vehement acuzația adusă de soțul ei și a fost indiferentă la auzul acelor vorbe.

Viorel și Vulpița au avut un mare succes cu ultima lor piesă lansată, împreună cu Rafaelo. Cei doi i-au declarat război lui Jador, după ce manelistul a ajuns locul 1 în trending alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”.

După ce piesa lor, „Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. „Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări, scrie Cancan.

După ce au reușit într-un final să treacă peste zecile de certuri, reproșuri și cuvinte grele, Viorel și Veronica s-au sărutat cu patos și s-au privit cu multă iubire, de parcă ar fi uitat că sunt filmați. Pentru o secundă, toată lumea a crezut că cei doi s-au reîndrăgostit unul de celălalt și, ca totul să fie și mai surprinzătore, cei doi au decis să se împace.