Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița a fost abandonată! Fiul lui Adrian Minune are o nouă „pasiune”. A recunoscut totul
Vulpița a fost abandonată! Fiul lui Adrian Minune are o nouă „pasiune”. A recunoscut totul

Vulpița a fost abandonată! Fiul lui Adrian Minune are o nouă „pasiune”. A recunoscut totul

Fiul lui Adrian Minune a renunțat la Vulpița de la Acces Direct și a dezvăluit că are o nouă pasiune.

În urmă cu câteva ore, după ce a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o problem delicată, Adrian Simionescu Jr a declarat că a dat-o uitării pe Vulpița și acum are o nouă „pasiune. Recent, tânărul artist le-a spus fanilor că se confruntă cu insomnia, o problemă descrisă de către specialiști drept  „imposibilitate de a adormi, de a menţine starea de somn şi de a avea un somn odihnitor”. „Nu mai suport insomniile”, le-a spus artiștul fanilor.

Ulterior, într-o altă postare făcută pe aceeași rețea de socializare, Adrian Simionescu Jr a dat de înțeles că a renunțat să mai urmărească edițiile cu Vulpița de la “Acces Direct”, iar acum el are o nouă preferință: pe Floricica Dansatoarea, care a făcut un dans senzațional la un post TV unde sunt difuzate manele.

“Cum am mai spus, prefer Vulpița” și „M-am răzgândit” sunt mesajele publicate de fiul lui Adriam Minune.

Unii dintre internauți nu cred că tânărul artist a vorbit serios, având în vedere cele două emoticoane puse care reprezintă faptul că râde copios.

Ieri, Vulpița a lansat cea de-a doua piesă, „Doi îndrăgostiți lulea” – o colaborare alături de Rafaelo, care a ajuns deja numărul 1 în trendingul de pe YouTube, scrie Cacncan.