Una dintre cele mai așteptate confruntări din România este posibila întâlnire în ring dintre Daniel Ghiță (37 de ani) și Cătălin Moroșanu (34 de ani). În ciuda faptului că cei doi luptători din K1 duc de mai multă vreme un război al declarațiilor, certitudinea partidei întârzie să apară.

Ghiță susține că Moroșanu este fricos și nu are tupeu ca să-l înfrunte. Fost angajat al SPP, Daniel a fost cel mai bine cotat luptător român din K1 și a evoluat în 2010 în celebra piramidă de la Yokohama. În ultimii ani, sportivul bucureștean a fost implicat în mai multe scandaluri. S-a certat cu Ciprian Sora, vărul său, un alt luptător cunoscut, pe care l-a numit „trădător și turnător”.

Acuzat că este violent acasă

S-a despărțit de Gabriela Sterea, femeia alături de care a devenit tatăl unui băiat, iar cei doi s-au războit pentru custodia micuțului. Daniel a fost acuzat de fosta parteneră că are accese de furie oarbă și este violent.

În urmă cu trei ani, un alt necaz a dat peste Ghiță. Sportivul se plângea că a fost țepuit cu 163.000 de euro, bani pe care i-a plătit pentru achiziționarea unei case ce s-a dovedit a fi construită ilegal. De partea cealaltă, Cătălin Moroșanu (foto mic) a devenit cunoscut în K1-ul autohton și a devenit ulterior o țintă pentru emisiunile tabloide. A fost poreclit „Moartea din Carpați”, ulterior denumirea schimbându-se în „Mortul din Carpați”, după ce a fost făcut K.O. într-un meci, în prima repriză.  

 

Te-ar putea interesa și: