Vladimir Putin este din ce în ce mai disperat. Președintele rus a trimis un canibal în războiul din Ucraina

Vladimir Putin este din ce în ce mai disperat. Președintele rus a trimis un canibal în războiul din Ucraina Sursa foto: Kremlin

Vladimir Putin pare din ce în ce mai disperat! Ultima decizie însă le întrece pe toate: a trimis în Ucraina un canibal.

Vladimir Putin a recrutat prizonieri din închisorile din Rusia pentru a-i trimite în războiul din Ucraina. Unul dintre noii recruți ai lui Vladimir Putin este acuzat pentru canibalism.

Vladimir Putin a recrutat deja până la 35.000 de deținuți. Este vorba de violatori, ucigași și chiar un „canibal maniac”, pe care i-a trimis în prima linie a războiului din Ucraina. De asemenea, acești noi recruți vor fi grațiați și vor fi liberi să trăiască în societate, indiferent de faptele pentru care au fost condamnați. Condiția este să supraviețuiască luptelor de pe frontul din Ucraina. Mai mult decât atât, dacă sunt capturați, trebuie să se sinucidă și dacă sunt răniți sau mor în timpul luptei, vor fi considerați eroi.

Cu toate acestea, există bănuieli că mii dintre acești prizonieri au murit deja în luptă. Ei au fost folosiți în calitate de carne de tun pentru a încetini contraofensiva Ucrainei. În același timp, Olga Romanova, de la gruparea pentru drepturile omului Russia Behind Bars, a declarat că „până la 40 dintre prizonieri au fost executați pentru dezertare, trădare, abuz de alcool, droguri sau viol de armata privată Wagner”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vladimir Putin a recrutat un canibal pentru războiul din Ucraina

În ceea ce privește noii recruți, Romanova a avut câteva detalii de oferit. Femeia a susținut că au fost scoși din închisoare persoane condamnate pentru viol. „Au luat dintr-o închisoare din regiunea Saratov un maniac, care printre crimele pe care le are în dosar se numără și canibalismul”.

Recrutarea prizonierilor din închisorile de înaltă securitate a început în luna iunie a anului trecut. Acest lucru s-a întâmplat odată cu călătoria omului de afaceri Evgheni Prigojin în regiunea Primorsky. Ulterior, căutarea soldaților s-a extins din Marea Baltică până în Pacific. Așadar, au fost vizitate aproximativ 30 de provincii sau regiuni.

„Cei care trec printr-un interviu și apoi au îndoieli, nu trebuie să meargă. Avem nevoie doar de cei care au clar că vor să lupte, că le place să lupte, că au nevoie și a căror condiție fizică le permite. Aceasta nu este lașitate, ci o decizie conștientă. Dar dacă mergi cu noi, nu mai există întoarcere. Nimeni nu se va întoarce la închisoare”, le spunea Prigojin prizonierilor, notează Larazon.