„Doamna viitor fost primar Firea mi-a răspuns, în trei paragrafe. Și tot atâtea fumigene.
Să le luăm pe rând:
Zice doamna primar că Primăria Capitalei și structurile sale subordonate sunt printre cele mai verificate instituții de către organele statului. Și mai departe înșiră așa:
1) Auditului intern.
2) Corpului de Control propriu.
3) Curtea de Conturi. Reacție: – nu ne mai amintim cine și cum controlează de vreo doi ani Curtea de Conturi?
NU, doamnă primar! DNA! NU instituții care să acopere fraude de milioane ci procurori! Acolo sunt infracțiuni, nu glume! O spune un funcționar demis, care asta dorea să facă – să cheme DNA!
Ah, și repet: Îi cer noului premier si noului ministru al Sănătății să trimită Corpul de Control al Premierului și Corpul de Control al Ministrului Sănătății la instituțiile asupra cărora planează suspiciuni – dar cel puțin la ASSMB, la Spitalele Gomoiu, Foișor și Sf. Maria”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

„Este exclus ca documente de o asemenea importanță, așa cum sunt dosarele achizițiilor publice să poată dispărea peste noapte”, spunea Gabriela Firea. În replică, Vlad Voiculescu a scris: „Dar plângerea penală către DNA unde este, doamna primar? Cum s-a făcut pierdută până când doamna pe care ați dat-o afară să o facă publică? Dar cu raportul Corpului de Control al Primului Ministru ce s-a întâmplat, doamna primar? Unde a fost până să aflăm de la Libertatea că vă cerea să recuperați un prejudiciu? Ne spuneți că nu se pot face pierdute documente când tocmai asta pare că s-a petrecut?”.

Vlad Voiculescu a mai abordat și faptul că Gabriela Firea „amenință că ia în considerare să îi dea în judecată pe toți cei care ar îndrăzni să spună că la PMB/ASSMB se fac pierdute documente, dar nu se mulțumește cu atât. Doamna Firea spune că astfel de acuzații ating «întreg personalul din unitățile medicale ale Municipalități»”.

„Oare ce treabă au, doamnă primar, medicii, asistentele, infirmierele, fochiștii și toți ceilalți cu dispariția documentelor? De unde până unde?
„«Nu mai dați în medici!» ni se spunea și acum 4 ani nouă, celor care spuneam că spitalele din România nu sunt capabile să salveze tinerii de la Colectiv. N-aveau atunci și nu au nici acum nicio treabă medicii, asistentele, și toți oamenii care își fac cinstit treaba cu minciunile și cu măgăriile pesediștilor, doamna primar! Gata, ajunge! Fără PSD în turul 2 și fără Firea la Primărie”, a mai adăugat Vlad Voiculescu.