Evenimentul ZileiMondenVirginia Giuffre susține că prietenul lui Jeffrey Epstein a abuzat-o de zeci de ori

Virginia Giuffre susține că prietenul lui Jeffrey Epstein a abuzat-o de zeci de ori

Virginia Giuffre susține că prietenul lui Jeffrey Epstein a abuzat-o de zeci de ori
Fosta acuzatoare a Prințului Andrew, Virginia Giuffre, a declarat în instanță că un șef al unei agenții de modele franceză care a prezentat-o lui Jeffrey Epstein a violat-o de cel puțin 50 de ori.

Virginia Giuffre, în vârstă de 38 de ani, le-a spus magistraților francezi în noiembrie 2020 că Brunel a comis „nu mai puțin de 50 de acte sexuale fără consimțământ”, conform dovezilor prezentate în ziarul francez Le Parisien.

Ea a povestit despre un presupus atac din St Tropez în mai 2001, după petrecerea de 31 de ani a modelului Naomi Campbell. Reamintindu-și cum Brunel o viola des la acea vreme, când avea 17 ani, Giuffre a spus: „Atacurile nu s-au oprit sub pretextul că eram în vacanță. După petrecere, cred că am băut câteva pahare de șampanie și a devenit sexual.”

O poveste modificată

Cu toate acestea, detaliile vizei din pașaportul lui Brunel arătau că acesta se afla între Australia și SUA în acel moment. Giuffre a recunoscut apoi că a făcut o greșeală și a susținut că a fost un alt om de afaceri care a violat-o, adăugând: „Am fost confuză în legătură cu data și persoanele implicate”.

Naomi Cambpell nu avea cunoștință de vreo faptă de acest gen. Giuffre a repetat afirmațiile că Brunel avea relații sexuale regulate cu ea și procura fete pentru Epstein și prietenii săi. Ea a depus mărturie prin intermediul unui link video din casa ei din Perth, Australia, deoarece Brunel a fost acuzat că i-a furnizat fete minore lui Epstein. Brunel a fost arestat luna următoare și s-a sinucis în închisoare anul acesta, la 76 de ani, în așteptarea procesului.

A lăsat două scrisori și un caiet de 18 pagini care conținea un testament personal. „Sentimentul de nedreptate devine insuportabil pentru mine. Sunt prizonierul unui sistem care îmi presupune vinovăția și ține de mine să ofer dovada nevinovăției mele.” Brunel a fost deosebit de supărat de ceea ce el considera amintirea falsă a lui Giuffre despre noaptea din St Tropez.

Implicarea Prințului Andrew

Ea le spusese anchetatorilor că Brunel „a fost acolo la petrecerea pe iaht”, împreună cu Ghislaine Maxwell, în vârstă de 60 de ani, și fostul ei iubit Epstein. „Pentru Franța, aduc dovada de nerefuzat că nu am fost în Saint-Tropez, nici în Franța, nici în Europa, de ziua lui Naomi Campbell. Am fost în Statele Unite.”

Brunel a fost suspectat că a făcut parte dintr-o rețea sexuală de minori condusă de Epstein, care s-a sinucis și el în așteptarea procesului pentru acuzații de trafic sexual de copii în 2019.  Anterior, Giuffre a susținut că Brunel, Epstein și Prințul Andrew au participat la o orgie cu nouă fete cu ea pe insula privată din Caraibe a lui Epstein, Little St James. Cu toate acestea, prin interviuri și mărturii în instanță, ea a oferit diferite versiuni ale acestor afirmații, inclusiv două care nu menționează că Andrew ar fi fost acolo.

Ducele de York, în vârstă de 62 de ani, a vizitat proprietățile din întreaga lume ale finanțatorului miliardar Epstein, unde se presupune că ar fi avut loc cele mai grave acțiuni împotriva fetelor minore. El a negat în mod repetat și vehement acuzațiile lui Giuffre.

Anul acesta, el a convenit la o înțelegere civilă cu Giuffre, despre care se crede că valorează aproximativ 12 milioane de lire sterline, după ce aceasta a lansat o procedură civilă împotriva lui în SUA, potrivit Mirror.co.uk.


Accesează: