Viorica de la Clejani e KO! Încă un necaz din cauza lui Fulgy. Unii au profitat, iar cântăreaţa a simţit nevoia să-i arate cu degetul. Situația vine pe fondul acuzațiilor fără precedent făcute de Fulgy chiar la adresa mamei. 

„A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă, Ioniță, să vorbesc că nu mai pot!

Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat.

Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit mama lui Fulgy în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Fulgy nu mai suportă să fie subiect de glume

Viorica de la Clejani, singură

Altfel, Viorica de la Clejani a demonstrat că îşi respectă meseria în ciuda tuturor necazurilor care i-au lovit familia. Ea a fost invitată la o petrecere privată organizată chiar de Augustin Viziru.

Totuşi, soţul ei, Ioniță de la Clejani nu a fost prezent acolo, aspect care readuce în prim-plan un zvon mai vechi din lumea mondenă şi care indică faptul că ambii ar duce vieţi separate.

„Îşi ia telefonul şi în baie, şi în dressing, când nu ai nimic de ascuns, laşi telefonul oriunde. Să vedeţi ce îi scrisese una: „Vai domnul Ioniţă ce frumos sunteţi… şi ce şarmant, ce glas aveţi…. Marga m-a învăţat să mă uit în telefon”, povestea Viorica de la Clejani în urmă cu doar câţiva ani, alimentând speculaţiile despre faptul că între ea şi Ioniţă a intervenit de mai mult timp o ruptură sentimentală.

Ioniță de la Clejani are amantă?

Lipsa lui Ioniță de la Clejani pare să aibă un substrat dureros pentru familia de la Clejani. De-a lungul timpului, în presă au apărut multe bârfe mondene despre viaţă personală dublă pe care o aveau cei doi cu alţi parteneri.

Inclusiv Viorica de la Clejani a discutat despre subiect și a dezvăluit, la un moment dat, că există o altă femeie în viața lui Ioniță.
„Îşi ia telefonul şi în baie, şi în dressing, când nu ai nimic de ascuns, laşi telefonul oriunde. Să vedeţi ce îi scrisese una: „Vai domnul Ioniţă ce frumos sunteţi… şi ce şarmant, ce glas aveţi…”. Marga m-a învăţat să mă uit în telefon”, a pvestit Viorica de la Clejani.