Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă s-a apucat de renovări. Ce planuri are fostul premier
Viorica Dăncilă s-a apucat de renovări. Ce planuri are fostul premier

Viorica Dăncilă s-a apucat de renovări. Ce planuri are fostul premier

Viorica Dăncilă are un apartament moştenit de la mama sa care a murit. Iar de câteva zile o echipă de muncitori renovează locuinţa din Ploieşti.

Apartamentul moştenit de Viorica Dăncilă de la mama ei se află într-un cartier mărginaş al Ploieştiului. Mama fostului premier, Marieta, a decedat în 2016, iar locuinţa a intrat în posesia Vioricăi, chiar în acel an conform declarației de avere a fostului premier.

“După ce a murit doamna Marieta, apartamentul se află în grija unei vecine şi a unor rude. De câteva zile e ceva agitaţie, pentru că a venit o echipă de muncitori care îl renovează. Se zugrăveşte pe interior, cred că vor fi puse şi termopane. E posibil să îl vândă, deşi nu sunt sigur. S-ar putea ca doamna Dăncilă să îl lase unei rude din Ploieşti, pentru a nu-l înstrăina”, a declarat, pentru wowbiz.ro, un vecin care stă pe aceeaşi scară unde de află apartamentul Vioricăi Dăncilă.

Din declarația de avere reiese că Viorica Dăncilă deţine bijuterii de aur în valoare aproximativ de 5.000 de euro, un apartament moştenit de la mama sa de 40 metri pătraţi, precum şi un automobil marca Volkswagen Passat din 2014.

De asemenea, premierul şi soţul ei, Cristinel Dăncilă, deţin un teren intravilan de 544 metri pătraţi, două terenuri moştenite, unul intravilan cu o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi şi unul agricol cu o suprafaţă de 2 hectare, un apartament de 100 metri pătraţi, o casă de locuit de 140 metri pătraţi, precum şi o casă de vacanţă cu o suprafaţă de 417 metri pătraţi.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: