"Doamna Viorica Dăncilă a atacat la Antena 3 europarlamentarii care nu apără poziția PSD, ne-a acuzat că dezinformăm și a spus că am face rău României.

Dragă doamnă Dăncilă, 
Românii care vor dreptate fac bine României. Românii cinstiți, care merg zi de zi la serviciu si vor o țară bine guvernată, fac cinste României. Românii care spun adevărul fac cinste României.
Rău face prim-ministrul care ține drept consilier pe probleme economice un infractor dovedit, condamnat penal la 8 ani de închisoare. Ați înțeles?", scrie Siegfried Mureşan, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut că vrea să aibă o abordare transparentă cu liderii europeni şi că Monica Macovei a făcut mult rău României prin atitudinea ei în Parlamentul European.

„Aceşti oameni, să mă exprim elegant, dezinformează şi ştiu realitatea, dar nu vor să o accepte şi nu vor să o vadă. Aceşti oameni cred că sunt autişti şi nu văd şi nu aud ceea ce este vizibil pentru toţi cei de bună credinţă ”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, fost europarlamentar, la Antena3.