Evenimentul Zilei > Monden > Violență extremă în showbiz! A încercat să-și ucidă soția, dar l-a oprit poliția în ultimul moment
Violență extremă în showbiz! A încercat să-și ucidă soția, dar l-a oprit poliția în ultimul moment

Violență extremă în showbiz! A încercat să-și ucidă soția, dar l-a oprit poliția în ultimul moment

Sharon Osbourne își amintește de un moment terifiant în care a trebuit să se lupte cu Ozzy în timp ce el încerca să o sugrume. 
Totul s-a întâmplat în perioada când Ozzy consuma și, droguri și alcool.  Sharon Osbourne a povestit despre acest moment înspăimântător din mariajul său, dar și despre diagnosticul de Parkinson primit recent, într-un interviu la The Oz Dr. Show.
„A fost într-unul dintre acele momente când se droga”, a spus Sharon despre noaptea în care Ozzy, acum în vârstă de 71 de ani, a încercat să o omoare. „Vreo cinci zile amestecase alcoolul cu drogurile. Știam că era la un pas de a face ceva, dar nu credeam că va încerca să mă sugrume. Cu toate acestea, el a încercat să mă stranguleze… m-a pus la pământ, era deasupra mea și m-am gândit, la un moment dat, că chiar o să mor”, a spus Sharon doctorului Mehmet Oz.

Sharon și Ozzy au împreună trei copii, Aimee, 37 de ani, Kelly, 35 de ani, și Jack, 34 de ani. Doar la aceștia s-a gândit, mai spune Sharon, în timp ce se lupta cu soţul ei, care încerca s-o sugrume. „M-am luptat pentru bebelușii mei, de asta nu am plecat…”, a mărturisit ea.

Sharon a detaliat recent ce s-a întâmplat în acea noapte în noul documentar The Nine Lives of Ozzy Osbourne, care a avut premiera luna trecută. Ea a povestit cum a reușit să se strecoare și să apese butonul de panică din cameră. Înainte ca Ozzy să-şi dea seama, polițiștii erau la uşă.

„M-am simțit foarte calm, poate cel mai calm din toată viața mea. Eram liniștit… Nu este tocmai una dintre cele mai mari realizări ale mele”, a recunoscut Ozzy în documentar.

Sharon i-a spus doctorului Oz că nu este sigură ce anume l-a determinat pe soțul ei să o atace ea în acea noapte fatidică.

Nu-l scuz, a adăugat ea. Acestea sunt fapte reale. Asta se întâmplă cu oamenii care sunt atât de dependenți de alcool şi droguri. L-am mai văzut somnambul, dar niciodată ca în acea noapte. 

Vedeta s-a trezit în închisoarea din Amersham, iar a doua zi nu-şi amintea prea bine ce s-a întâmplat cu o seară înainte.

– Când s-a trezit, era în închisoare și le spunea tuturor: Ce fac aici? Ce s-a întâmplat? Ce se întâmplă?, mai povestește soția legendarului rocker.

Un ofițer de poliție l-a informat că a fost arestat pentru tentativă de crimă. Ulterior a fost trimis la tratament timp de șase luni. În mod uimitor, cuplul a reușit să treacă peste incidentul traumatic şi să rămână împreună.

La începutul acestui an, cuplul a dezvăluit la Good Morning America că Ozzy are boala Parkinson

Parkin 2 este o formă de Parkinson. Există atât de multe tipuri diferite de Parkinson”, a spus Sharon în timpul interviului. „Nu este o condamnare la moarte, dar îți afectează nervii din corp. Este ca și cum ai avea o zi bună, apoi o zi foarte proastă. Simptomele sunt similare cu celeale bolii Parkinson, a mai spus ea.

În timpul interviului cu Dr. Oz, Sharon a spus că soțul ei se simte mai bine și că înregistrează un nou album, deși  în pandemia de coronavirus nu a mai putut continua tratamentul.

Se descurcă grozav. Îi merge foarte, foarte bine, a spus ea. Din păcate, la începutul carantinei, nu și-a putut face fizioterapia, patru luni a stat fără nicio fizioterapie, dar acum a revenit şi face cinci ședințe pe săptămână, și se descurcă bine, foarte bine. S-a întors în studio, înregistrează un nou album. Deci este grozav, a mai declarat Sharon Osbourne, potrivit Daily Mail.