După ce Antonia şi Alex Velea au făcut marele anunț, și anume că se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară, o altă cântăreață îndrăgită a dat vestea cea mare. Este vorba de Andreea Bănică, iar artista de 38 de ani s-a confesat unei reviste pentru femei că este însărcinată în patru luni. Mai mult, a mărturisit că viața ei s-a schimbat în momentul în care a aflat că va naște pentru a doua oară.

Andreea Bănică și soțul și impresarul ei, Lucian, trăiesc o poveste de dra goste ce durează de douăzeci de ani și au o fetiță, Sofia, de șapte ani. Micuța, care a terminat de curând clasa I, a aflat că va avea un un frățior și este încântată. „Sofia va avea un frățior! Multumesc bunului Dumnezeu pentru încă o minune în viața mea”, a spus Andreea Bănică.


FOTO: Sofi a, fiica de șapte ani a Andreei Bănică, a terminat clasa IEste sau nu este?

Anunțul făcut pe pagina de socializare de Alex Velea și Antonia i-a băgat pe fani în ceață. După ce zilele trecute Antonia mărturisea într-o emisiune TV că își dorește un al treilea copil, artista a postat o fotografie, pe o reţea de socializare, în care fiul ei are pe tricou mesajul: „Un frățior va veni curând”. Imaginea nu a fost însoţită de nicio descriere, dar felicitările au curs gârlă. Cântăreața are doi copii: Dominic, în vârstă de un an și jumătate, cu Alex Velea, și Maya, în vârstă de cinci ani, din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano.