Locuința lui Florin Hora, supranumit Regele Canalelor, a fost devastată de oamenii fără adăpost, care erau controlați de acesta. La scurt timp după arestarea bărbatului, s-a descoperit faptul că acesta nu mai locuia de mult timp într-un canal, ci își construise o vilă de lux în spatele spitalului CF Witting, din Calea Plevnei. În același loc, Florin Hora și-a construit și o piscină, care a fost însă, desființată, după ce a ajuns în atenția procurorilor DNA.

Vila de lux a Regelui Canalelor, incendiată și distrusă de oamenii fără adăpost

Regele Canalelor locuia într-o singură cameră spațioasă, iar în restul locuinței a primit cei mai credincioși parteneri pe care îi avea. După arestarea și condamnarea bărbatului, oamenii fără adăpost care odată erau ținuți în frâu de către Florin Hora, au luat cu asalt casa, au incendiat-o și distrus-o.

Un clip postat pe o rețea pe socializare surprinde fosta vilă de lux a lui Florin Hora într-o stare devastatoare, mobila fiind distrusă, iar gunoaiele împânzite la tot pasul. Intervenția autorităților în acest loc a dus la distrugerea zidăriei.

@cristianmihaicese

#tutorial #Brucelee #casa #oameniistrazii #garadenord#Stefan #București#ajutor #homless #tu#foryou

♬ sunet original – Cristian Mihai Ceser

Cum a fost condamnat Regele Canalelor la 14 ani de închisoare

Florin Hora a fost, o perioadă lungă de timp, liderul oamenilor fără adăpost care locuiau în canalizarea Capitalei. El a fost poreclit Bruce Lee datorită numărului mare de bijuterii pe care le purta și, de asemenea, datorită hainelor multicolore cu care se îmbrăca.

Regele Canalelor strângea sume imense de bani din cerșit, dar era și implicat în trafic de droguri. Prin rețeaua subterană a canalelor, Florin Hora oferea traficanților cele mai sigure rute pentru a-și desfășura acțiunile. Tot aici hoții ascundeau cele mai scumpe obiecte furate.

În anul 2015, Florin Hora a fost reținut de autorități, alături de mai mulți membri ai grupării sale. Oamenii săi l-au dat în gât, pentru a primi pedepse mai mici de la magistrați. Florin Hora a ajuns astfel, să fie condamnat la 14 ani de închisoare.