Evenimentul Zilei > Monden > Viktor, actorul de la TNB, cu peste un milion de vizualizări!
Viktor, actorul de la TNB, cu peste un milion de vizualizări!

Viktor, actorul de la TNB, cu peste un milion de vizualizări!

Și-a făcut debutul carierei solo cu piesa „Din nou“, dar are o istorie în spate. În trecut, Viktor a făcut parte din trupa Addiction, cu care a concertat pe marile scene ale ţării. Victor Apetrei, pe numele său real, este și actor la Teatrul Național București.

Pasiunea pentru muzică a apărut de când era copil. Ulterior, a ajuns, încet,încet, profesie. A fost „descoperit” de bunica sa care, într- o seară, l-a auzit imitând perfect un cântec de trompetă auzit la unitatea militară de lângă casa lor. În liceu, a avut prima trupa cu care și-a trăit adolescența de rocker rebel, călătorind peste tot și cântând pe stradă.

A avut trupă din liceu

„Se întâmpla în clasa a noua, când aveam acea formaţie. Voiam să fim cool şi când plecam cu săptămânile prin ţară, cântam prin oraşe să agăţăm fete şi să avem bani de buzunar. Erau jocurile adolescenţei”, spune Viktor. Acum, îmbină cu succes actoria şi muzica, fiind cât se poate de prezent şi implicat în ambele situaţii.

„Nu știu câtă lume realizează, dar interpretarea muzicală — cea live, este actorie pură. Nu poţi veni în faţa lumii fără să trăieşti ce cânţi, fără să exprimi şi să transmiţi textul piesei. Nu este vorba doar de voce aici. Când intrăm pe scenă trebuie să spunem o poveste. Aşa se face că Facultatea de Teatru m-a ajutat foarte mult şi în direcţia asta. Muzica te ajută, bineînţeles, foarte mult şi ca actor. Un actor cu voce este un artist cu o calitate în plus. La admiterea în şcoala de teatru eşti pus să cânţi şi dacă te pricepi şi la asta ai toate şansele să devii un artist complet, iar eu pot spune că am avut şansa să fructific acest talent, pentru că am jucat în multe musicaluri”. Pe Facebook sub numele „Viktor”, iar piesa de debut, lansată cu ajutorul Roton Music, face furori pe Youtube. Se numește „Din nou”.