Evenimentul Zilei > Monden > Viktor, actorul de la TNB cu peste 1 milion de vizualizări!
Viktor, actorul de la TNB cu peste 1 milion de vizualizări!

Viktor, actorul de la TNB cu peste 1 milion de vizualizări!

Viktor şi-a făcut debutul carierei solo cu piesa „Din nou“, în trecut el a făcut parte din trupa Addiction cu care a concertat pe marile scene ale tarii. Victor Apetrei, pe numele său, este şi actor la Teatrul Naţional Bucureşti.

Pasiunea pentru muzica s-a dezvoltat de cand era mic copil iar aceasta pasiune s-a dezvoltat incet,incet in profesie.
A fost descoperit de bunica sa care intr-o seara l-a auzit imitand perect un cantec de trompeta auzit la unitatea militara din apropiere. In liceu a avut prima trupa cu care si-a trait adolescenta de rocker rebel calatorind peste tot si cantand pe strada.
"Se întâmpla în clasa a noua, când aveam acea formaţie. Voiam să fim cool şi când plecam cu săptămânile prin ţară cântam prin oraşe să agăţăm fete şi să avem bani de buzunar. Erau jocurile adolescenţei"
 Imbina cu succes actoria si muzica, fiind cat se poate de prezent si implicat in ambele situatii. 

 "Nu ştiu câtă lume realizează, dar interpretarea muzicală — cea live, este actorie pură. Nu poţi veni în faţa lumii fără să trăieşti ce cânţi, fără să exprimi şi să transmiţi textul piesei. Nu este vorba doar de voce aici. Când intrăm pe scenă trebuie să spunem o poveste. Aşa se face că facultatea de teatru m-a ajutat foarte mult şi în direcţia asta. Muzica te ajută bineînţeles foarte mult şi ca actor. Un actor cu voce este un artist cu o calitate în plus. La admiterea în şcoală de teatru eşti pus să cânţi şi dacă te pricepi şi la asta ai toate şansele să devii un artist complet, iar eu pot spune că am avut sansa să fructific acest talent şi în direcţia asta, pentru că am jucat în multe musicaluri"
 Pe facebook il gasiti pagina de artist cu numele "Viktor", iar piesa de debut ca artist solo se gaseste pe youtube si este lansata prin intermediul Roton Music se numeste "Din nou".