Evenimentul Zilei > Monden > VIDEO. Te cunosc de undeva! Artistul care a jucat fotbal cu Ramazzoti și a fost filmat în timpul unor scene senzuale cu Loredana!
VIDEO

VIDEO. Te cunosc de undeva! Artistul care a jucat fotbal cu Ramazzoti și a fost filmat în timpul unor scene senzuale cu Loredana!

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai anilor 90’ este actor, jurat de televiziune, soț și tată. Astăzi împlinește 49 de ani și se bucură de aceeași energie cu care și-a obișnuit publicul.

Debutul în muzică și l-a făcut în 1989, la Festivalul Mamaia, la rugamintea tatălui lui, care a crezut în el încă de la început. Atunci a renuntat la cariera în sport pe care o începuse, făcând handbal și box.

A scos primul album în 1992, numit “Nu sunt sclavul tău”. Au mai urmat 4 albume până când a lăsat muzica pe locul doi.

Aurelian Temisan

Scene senzuale cu Loredana

Nu a trecut mult timp și a intrat și în lumea filmului. În 1994 a jucat în “A doua cădere a Constantinopolului” alături de mari artiști ca Alexandru Arșinel, Stela Popescu sau Jean Constantin. În filmul care s-a bucurat de un succes colosal, Aurelian Temișan și Loredana Groza au fost protagonistii unor scene pline de senzualitate.

Peste ani, cei doi au urcat din nou pe scenă în muzicalul “Mamma Mia”.

Fotbal cu Ramazzoti

Fire sportivă, în urmă cu 30 de ani, a intrat în echipa națională de fotbal a artiștilor, fiind și unul dintre fondatori. La numai 19 ani l-a infruntat pe Eros Ramazotti, cântăreț și fotbalist foarte bun, de aceasta dată pe terenul de fotbal. Deși România a pierdut atunci cu Italia, ulterior Aurelian Temișan împreună cu alți artiști au câștigat titlul de campioni mondiali la Moscova, în 2014.

Provocarile din carieră i-au plăcut dintotdeauna și a considerat că se poate plia ușor, iar în 2005 a încercat să intre în politică și și-anunțat candidatura la Camera Deputaților. Astrele nu s-au aliniat și a renunțat mai repede decât se aștepta.

Mari bucurii și mari necazuri

In prezent, iubitul artist este unul dintre juratii show-ului “Te cunosc de undeva”de la Antena 1, unde spune ca se simte extraordinar in scaunul de jurat si nu ar face fata provocarii ca si concurent. Este căsătorit de 26 de ani cu actrița Monica Davidescu, cu care s-a cunoscut la un spectacol și de atunci au rămas împreună. Au o fată, Dora, care va împlini în noiembrie 11 ani și care îi calcă pe urme tatalui încă de la 5 ani. Cei doi au facut un duet pe scena de la Sala Palatului într-un spectacol organizat în memoria lui Dan Spataru. Aurelian Temisan este un soț și un tată mândru, care nu pierde nicio ocazie să își arate fiica pe rețelele de socializare. Se bucură de momentele petrecute impreună.

Nu totul a fost roz în viața lui Temișan. In 2014, și-a pierdut tatăl și a trăit o adevărata dramă. Tatal sau a murit la 66 de ani din cauza unor probleme cardiace. El a fost omul de la care artistul a mostenit talentul. A fost un artist local, cum spune Aurelian despre tatal lui, însă puțini știu că a cântat alături de artiști ca Puiu Călinescu sau Dan Spătaru.

Drama a continuat în viața lui Temișan când, la un an de la pierderea tatălui, și-a pierdut și mama. A fost foarte afectat în acea perioadă și cele care i-au fost alături, soția și fiica, l-au ajutat să își mențină aceeași energie în fața publicului.