Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Soția lui Vali Vijelie nu este ca celelalte soții de maneliști. Carmen Rusu nu are nicio problemă să se îmbrace de la magazinele mass market

VIDEO/ Soția lui Vali Vijelie nu este ca celelalte soții de maneliști. Carmen Rusu nu are nicio problemă să se îmbrace de la magazinele mass market

Nu mai este pentru nimeni un secret că soțiile cântăreților de muzică de petrecere au făcut o afinitate pentru hainele de brand, accesorii de lux și mașini scumpe, lucruri cu care sunt răsfățate în mod special de soții lor. Printre cele care se bucură de acest statut se numără Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, dar și alte soții sau iubite de maneliști. Nu este și cazul lui Carmen Rusu, care preferă să nu cheltuiască fără măsură banii pe care îi câștigă Vali Vijelie la cântări.

În anii 2000, Vali Vijelie a avut un succes răsunător, situându-se printre cei mai buni cântăreți de muzică de petrecere din România. În plus, a fost printre singurii artiști de genul care a avut propriul reality-show despre viața familiei sale și a lui.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Cu toate acestea, mama copiilor săi nu a fost luată de valul celebrității, ci a încercat mereu să fie sprijinul familiei. Carmen nu cheltuiește fără măsură, cu atât mai puțin acum, când evenimentele la care cântă soțul ei s-au împuținat din cauza pandemiei. Recent, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Carmen Rusu într-un centru comercial din Capitală pe când stătea la coadă într-un magazin mass market, un magazin accesibil pentru toată lumea. Soția lui Vali Vijelie voia să facă un retur, adică să înapoieze un produs care probabil nu îi venea nu îi era pe plac.

 

Îmbrăcată modest, fără niciun brand de firmă expus ostentativ, Carmen Rusu a așteptat liniștită la coadă și, după ce a returnat obiectul vestimentar a plecat spre casă, fără să mai petreacă timp în centru comercial căutând să-și achiziționeze altceva în schimb.

Ține cu casa

Nu de puține ori Vali Vijelie și-a lăudat soția cum că nu-i place să cheltuiască banii pe haine scumpe, genți de mii de euro sau mașini de lux, ci că are grijă de casă, de el și de copii. De aceea căsnicia dintre ei a rezistat de-a lungul timpului și a devenit din ce în ce mai unită, în ciuda nopților petrecute departe de familie și a relațiilor pasagere pe care le-a mai avut artistul. „Eu când ajung în fața porții îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a învățat, țin minte: „Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos ești la fel ca toată lumea”. Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine”, a spus Vali Vijelie la o emisiune TV. Cântărețul a ținut să precizeze că cei din familia lui au fost mereu modești și niciodată copiii lui nu s-au lăudat să spună că tatăl lor este un cântăreț celebru.