Evenimentul Zilei > Social > Video-şocant! Acum 5 ani, Rai 3 a dezvăluit despre experimentele chinezilor cu un virus derivat din lilieci și șoareci
Video-şocant! Acum 5 ani, Rai 3 a dezvăluit despre experimentele chinezilor cu un virus derivat din lilieci și șoareci

Video-şocant! Acum 5 ani, Rai 3 a dezvăluit despre experimentele chinezilor cu un virus derivat din lilieci și șoareci

În urmă cu câteva zile, un video preluat de la Rai-Leonardo realizat în 2015 a fost distribuit masiv pe internet. Franco Locatelli și Giuseppe Ippolito, de la comisia de sprijin științific al guvernului italian, neagă tot ceea ce s-a prezentat acum 5 ani.

În urmă cu cinci ani Rai 3 a dezvăluit despre experimentele întunecate ale Chinei. Videoclipul, care a fost difuzat în noiembrie 2015, a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus conectat la SARS, posibil Coronavirus, derivat din lilieci și șoareci.

Video de la Rai-Leonardo din 2015: despre virusul creat în China în laborator, publicat de toată mass-media italiană a devenit viral şi pe social media.

Experimente biologice chineze

Oamenii de știință chinezi au creat un supervirus pulmonar din lilieci și șoareci doar pentru studiu, dar există multe aspecte discutabile în acest sens. Merită riscul? Desigur, este un experiment, dar este îngrijorător. Produsul este un super coronavirus care ar putea afecta omul.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE