La aniversarea a 6 ani de „Vorbește lumea”, Andreea Caranda s-a dat jos din carul de emisie și ne-a povestit cum este să fie „omul din umbră”.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

”. „E foarte frumos la „Vorbește lumea”, e foarte frumos în spatele camerelor de luat vederi. Mie nu îmi place deloc să fiu în fața camerelor. Avem o gașcă foarte tare, îmi place întreaga formulă, dar și fiecare dintre ei, iar din toamnă sunt convinsă că o să facem o chestie foarte tare”, ne-a declarat timidă Andreea Caranda. Acum nu-i mai place deloc să fie filmată, cu toate că și-a început cariera în televiziune pe când avea doar 11 ani și făcea parte din emisiunea fenomen „Abracadabra”. De la 15 ani și-a dat seama că de fapt este mai atrasă de parte de producție, de montaj.

Poate să înjure 30 minute fără să se repete

Cine o vede pentru prima dată pe Andreea Caranda sau continuă să o asocieze cu Colombina, personajul ei de la „Abracadabra” nu își poate imagina vreodată că își iese vreodată din fire. „Sunt o persoană care sunt foarte bine organizată și îmi place să văd lucrurile așezate. Așa că din punctul ăsta de vedere nu am avut probleme. Nici nu aș suporta psihic asta. Se întâmplă totuși să fie mici erori tehnice, sau alte chestii de genul ăsta, dar ei sunt foarte cuminți și se așează din timp la cadru. De țipat, se mai întâmplă să țip la ei. Din diverse motive. Puteți să-i întrebați și pe ei. Adică puteți vorbi cu domnul Gabriel Petre Coveșeanu cu care practic am cea mai lungă relație, de aproape șase ani. Este longevivul, nemuritorul, acestui proiect și pe el îl puteți întreba mai bine cât de tare țip. Dar nu țip niciodată nefondat, că îmi place mie să țip”, a mai povestit Caranda pentru EVZ, mărturisindu-ne că uneori folosește și cuvinte nu tocmai frumoase, dar nu la adresa colegilor ei, ci doar pe diverse situații.

„Trebuie să recunosc că totuși am ceva. Când mă enervez, reușesc să nu mă repet la cuvintele alea „frumoase”. Adică am un talent de a spune lucrurile fără să mă repet”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu