Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVIDEO/ Ce îndeletniciri au Brigitte și Florin Pastramă după ce au rămas fără sursa de venit de la Antena 1. Fosta soție a lui Ilie Năstase este în continuare un „pachet de nervi”

VIDEO/ Ce îndeletniciri au Brigitte și Florin Pastramă după ce au rămas fără sursa de venit de la Antena 1. Fosta soție a lui Ilie Năstase este în continuare un „pachet de nervi”

În toamna anului 2020, Brigitte și Florin Pastramă se lăudau cu un reality show difuzat pe Antena Stars. Din păcate, în ciuda așteptărilor, emisiunea nu a avut succesul scontat așa că a fost scosă din grilă la finele anului 2021. Deși a susținut că nu a fost dezamăgită de decizia producătorilor, se pare totuși că lui Brigitte nu-i convine deloc că a pierdut o sumă considerabilă de bani.

Dacă pe timpul filmărilor atât Brigitte cât și Florin Pastramă se arătau încântați de faptul că sunt urmăriți de camere de filmat, când s-a luat decizia de a nu reînnoi contractul, cei doi au pus totul pe fondul oboselii și a faptului că emisiunea implica atât familia, cât și afaceri, lucru care îi cam incomodau.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Adevărul este că reality show-ul nu făcea audiență și nu aducea bani postului care investise în ei. După cei din producție și-au strâns echipamentul de la ei din casă și nu i-au mai urmărit pas cu pas, cei doi soți au revenit la vechile tabieturi, însă de această dată naturali, fără să mai fie nevoiți să se prefacă pentru a da bine pe micul ecran.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi la un retailer cunoscut din București, pe când făceau unele cumpărături. Deși susține că este mult mai liniștită de când nu mai filmează pentru „Brigitte & Pastramă” mimica ei arată cu totul altceva. Vizibil afectată, cu o față mohorâtă, Brigitte abia dacă și-a băgat în seamă partenerul de viață. În momentul în care au ieșit din magazin, Florin împingea coșul de cumpărături, iar Brigitte abia aștepta să ajungă acasă. Atât de indiferentă era cu soțul ei, încât, în momentul în care au ajuns la mașină s-a urcat imediat pe locul din dreapta și a început să butoneze telefonul mobil.


În tot acest timp, cum de altfel face de fiecare dată când iese cu Brigiite la cumpărături, Florin a așezat totul în portbagajul mașinii și apoi a urcat la volan. Ignorarea a continuat și în autoturism, de această dată din partea amândurora.

Luau 5000 de euro pe lună

Cei doi au motive de supărare căci, pe 2022 veniturile li s-au diminuat cu cel puțin 5000 de euro pe lună, atât cât luau pentru reality-show. Chiar dacă nu este o sumă imensă, comparativ cu cât lua Anamaria Prodan de la același trust media pe vremea când avea reality-show, undeva în jurul a 150.000 de euro, totuși orice ban este binevenit, cu atât mai mult cu cât ne confruntăm cu o criză generată de pandemia de covid și în plus și afacerile familiei Pastramă au avut de suferit în ultima vreme.


Accesează: