Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVIDEO. Alex Bodi și-a început anul la secția de poliție. Obligat să dea cu subsemnatul în fiecare săptămână

VIDEO. Alex Bodi și-a început anul la secția de poliție. Obligat să dea cu subsemnatul în fiecare săptămână

La începutul lunii noiembrie 2020, Alex Bodi a fost reținut 29 de zile într-un dosar de proxenetism în care este anchetat, ulterior fiind eliberat din arest și pus sub control judiciar. De atunci, în fiecare săptămână, omul de afaceri este nevoit ca săptămânal să dea cu subsemnatul la secția de Poliție.

Astfel că, vrând-nevrând, în primele zi din an, când toți se refăceau după petrecerea de Revelion sau se bucurau de vacanțe peste hotare, Alex Bodi s-a trezit dis de dimineață pentru a merge la Poliție. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe afaceristul din Mediaș la secția de Poliția din Chitila, acolo unde a venit să dea cu subsemnatul

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Deloc deranjat de situație, ba mai mult chiar resemnat de restricțiile de care are parte, Bodi a ieșit din locație cu zâmbetul pe buze, s-a fotografiat în curtea secției de Poliție și s-a filmat pentru prietenii virtuali sau probabil s-a filmat pentru a demonstra că s-a prezentat la Poliție în prima săptămână din an. Se pare că Alex și-a învățat lecția și nu mai face greșeala să nu vină să dea cu subsemnatul.

A fost arestat preventiv pentru că nu s-a prezentat la „datorie”

Spunem că și-a învățat lecția deoarece, în urmă cu trei luni, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost adus cu duba la secție. „Este adevărat ce se întâmplă, mă îndrept acum către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat pentru că am făcut ceva, ori că au apărut alte dovezi în dosarul în care sunt anchetat. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost pentru că eu la un anumit termen nu m-am prezentat, însă am adus adeverință de la medic. Însă nu a fost suficient și s-a dispus arestarea mea preventivă. Nicidecul arestul la domiciliu, ori un avertisment în acest sens”, a spus Alex Bodi în luna octombrie într-un live pe Instagram.

Vacanță cu Daria la Courchevel

Controlul judiciar îl ține legat de România, însă nu suficient de legat încât să renunțe complet la vacanțe. Ce-i drept vizita de zilele trecute i-a întrerupt o vacanță pe cinste alături de Daria Radinova, de la Courchevel, unde au mers să schieze și să se bucure de zăpadă, însă în ultimele luni Alex Bodi a călătorit constant, fie la Londra, fie în Spania, iar mai nou la granița dintre Franța și Elveția, într-o stațiune de schi de lux. Pentru aceste deplasări, omul de afaceri este nevoit să anunțe autoritățile și să se încadreze între termene, cu alte cuvinte nu pot fi mai lungi de o săptămână, decât în situația în care își întrerupe vacanța pentru a ajunge la secția de Poliție în timp util.


Accesează: