Victoria Răileanu a născut. Actrița din serialul „Vlad”: „Bine ai venit, Maria iubită și scumpă”

Victoria Răileanu a născut. Actrița din serialul „Vlad”: „Bine ai venit, Maria iubită și scumpă” Victoria Răileanu. Sursa foto: Facebook

Victoria Răileanu a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița mai are un băiețel din prima căsătorie cu actorul Conrad Mericoffer, de care a divorțat în 2019, după șapte ani de căsnicie. Iar acum, actrița este mămică de fetiță.

Victoria Răileanu: „Bine ai venit, Maria iubită și scumpă”

Victoria Răileanu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a postat primele imagini cu micuța. Poza este realizată în spital și o vedem pe actriță cum își ține fetița la piept. De asemenea, este și soțul ei privindu-și fetița. Actrița și soțul ei, Adrian Ștefănescu, au ales deja numele micuței: o va chema Maria.

„Suntem cei mai fericiți din lume! Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris actrița pe social media.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil mic, pijamale şi spitalVictoria Răileanu. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Primele luni de sarcină au fost dificile pentru Victoria Răileanu. Actrița a ajuns la spital cu „sângerări puternice ”și a fost diagnosticată cu un hematom, problemă care crește riscul unui avort spontan.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă.Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina’, a povestit actrița pe contul său de Instagram.

Cei doi s-au cunoscut pe o aplicație de matrimoniale

Victoria Răileanu este căsătorită cu Adrian Ștefănescu, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating. Cununia religioasă a avut loc departe de România. Cei doi s-au căsătorit pe barcă, în Grecia.

În ianuarie 2023, actrița a avut parte de cea mai frumoasă și neașteptată surpriză. Erau la Paris, iar Adrian Ștefănescu a cerut-o de soție. Emoțiile au fost mari deoarece nu se aștepta la gestul partenerului ei.