Evenimentul Zilei > Monden > Victoraș Micula și-a vândut Ferrari. Va deveni tată şi se va însura peste trei luni …
Victoraș Micula și-a vândut Ferrari. Va deveni tată şi se va însura peste trei luni …

Victoraș Micula și-a vândut Ferrari. Va deveni tată şi se va însura peste trei luni …

De curând, un superb Ferrari 458 Italia, de culoare neagră, cu genți argintii, poate fi văzut circulând pe străzile Clujului. O scurtă investigație jurnalistică făcută la Poliția Rutieră Cluj scoate la iveală că mașina aparține unui om de afaceri din Cluj și, în trecut, i-a aparținut lui nimeni altul decât Victoraș Micula, excentricul fiu al omului de afaceri bihorean Viorel Micula.

Mașina, spun polițiștii clujeni este în stare foarte bună. ”Are mici zgârieturi pe bara față și are doar 40.000 de km la bord. Este o mașină de care fostul proprietar a avut mare grijă”, spune un polițist clujean.

Prețul de vânzare a mașinii, susțin surse din rândul protipendadei clujene a fost de 120.000 de euro, cu 80.000 de euro mai puțin decât ar fi dat Victoraș Micula pe ea. Mașina a fost cumpărată de un om de afaceri din Cluj, proprietar al mai multor ateliere auto și mare fan de mașini Ferrari.

Vânzarea bijuteriei pe patru roți, la care Victoraș Micula ținea ca ochii din cap, are o altă miză. Prietenii omului de afaceri care a cumpărat mașina spun că tatăl lui Victoraș, Viorel Micula a oprit robinetul de bani, iar juniorul are nevoie ca de aer pentru că vreau să se însoare cu Ozana, o tânără frumoasă din Oradea, care îi va dărui un copil. Iar pentru nuntă și pentru inelul de logodnă, Victoraș a avut nevoie de bani, și nu puțini.

Potrivit presei mondene, Victoraș Micula i-ar fi dăruit iubitei sale un inel de logodnă care a costat 50.000 de euro. Mai apoi, cei doi s-au căsătorit civil, urmând ca nunta să aibă loc în luna mai. Cei doi tineri au fost surprinși recent în fața unei clinici private, unde, se pare, că Ozana a fost la un control.

foto: Cancan

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.