Victor Pițurcă a tunat la adresa primarului Minicipiului Craiova, Mihai Genoiu, după ce edilul a refuzat cerința antrenorului de a plăti și monta un gazon hibrid pe stadionul din Bănie. Primarul Mihai Genoiu s-a apărat spunând că un astfel de teren ar costa o sumă pe care municipalitatea nu și-o permite în acest moment.

La golul celor de la FCSB, mingea a sărit dintr-o groapă făcută acolo. Era un morman de pământ. Nu se poate așa ceva! Trebuie să dea de gândit Primăriei. Trebuie luate măsuri foarte repede. Dacă nu, mergem să jucăm în altă parte. Băieții sunt de acord cu mine.

Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie, ce le trebuie jucătorilor. Acest teren e un minus mare. Trebuie să se rezolve această problemă. Din câte am înțeles, nu se poate pune gazon mixt, că e scump. Dar se va pune unul care s-a pus pe Arena Națională. Din câte știu, acel gazon a costat 250.000 de euro. Cel pe care-l vreau eu nu costă mai mult. Deci, nu văd unde sunt costurile în plus.

Vorbeam cu cei care se ocupă de gazon și le ziceam să fie atenți. Chiar dacă Primăria se ocupă de asta, trebuie să vedem și noi ce gazon se pune, ce calitate are. Cei de la Dinamo se plângeau că gazonul de pe Arena Națională e prost. Dacă dați așa mulți bani, trebuie ca gazonul să fie mai bun decât un covor persan. Niciun gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro. Când aud 250.000… Nu știu cine comandă”, a declarat Victor Pițurcă.

Universitatea Craiova va evolua vineri, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 20:30, în direct la Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.