Evenimentul ZileiJustitieVictor Ciutacu spune că CTP s-a autodenunțat în scandalul vaccinurilor

Victor Ciutacu spune că CTP s-a autodenunțat în scandalul vaccinurilor

Victor Ciutacu spune că CTP s-a autodenunțat în scandalul vaccinurilor
Victor Ciutacu a reacționat la postarea lui Cristian Tudor Popescu în care a povestit cum devenit sfătuitorul lui Vlad Voiculescu, fostul ministru USRL, al Sănătății. În opinia realizatorului de la România TV, CTP „s-a autodenunțat”, în contextul dosarului vaccinurilor.

Victor Ciutacu a comentat afirmațiile lui Cristian Tudor Popescu cu privire la sfaturile date lui Vlad Voiculescu. Reacția sa vine în contextul anchetei DNA pe tema achiziției vaccinurilor anti-Covid. Ciutacu vorbește despre CTP spunând că acesta a făcut un „autodenunț spectaculos”.

Vlad Voiculescu, alături de Florin Cîțu, fostul premier și Ioana Mihăilă sunt vizați de ancheta procurorilor legat de achiziția vaccinurilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Victor Ciutacu, ironii la adresa lui CTP

Realizatorul România TV a comentat în notă ironică anunțul lui Cristian Tudor Popescu. El consideră că CTP s-a autodenunțat când a făcut referire la sfaturile politice pe care i le-a dat lui Vlad Voiculescu.

„CTP a comis aseară un autodenunț spectaculos. Fără să-l întrebe nimeni de vorbă, s-a apucat să scrie cum l-a consiliat politic – pro bono, susține el – pe Vlad Voiculescu. La pachet l-a băgat, să fie masa bogată, și pe Mircea Geoană din vremurile memorabile ale Mihaelei, dragostea lui”, a transmis Victor Ciutacu.

El prezintă și două ipoteze despre motivația pe care ar fi avut-o Cristian Tudor Popescu atunci când a vorbit despre Voiculescu.

Ce motiv a avut CTP să recunoască

Victor Ciutacu prezintă posibilele motive care l-ar fi determinat, din punctul său de vedere, pe CTP să vorbească. Ce anume l-ar fi făcut să se refere la perioada în care l-a consiliat pe Vlad Voiculescu.

„Ca un (fost) cunoscător al modului de lucru al Crucișătorului presei și apelând la atât de draga-i deducție logică, sunt două ipoteze care ar putea explica teoretic inexplicabilul”, a arătat Ciutacu.

CTP, atacat de Victor Ciutacu
Sursa Foto: Arhiva EVZ

Victor Ciutacu și ipotezele sale

Din perspectiva sa, unul dintre scenarii ar fi că CTP își exprimă regretele pentru rău comis, mai ales când persoana pe care a susținut-o a ajuns într-o situație delicată.

„L-au apucat regretele pentru răul comis fix când fostul-i favorit stă cu bagajul la ușă”, a arătat Ciutacu.

O altă variantă luată în considerare de Victor Ciutacu ar fi aceea că CTP ar fi implicat în dosarul legat de achiziția vaccinurilor. Și a reacționat pentru a nu fi compromis, ulterior.

„A picat pe interceptări și l-a băgat procurorul antivaccinist în dosar la terfeleală”, a continuat el pe Facebook.

Vlad Voiculescu
Sursa: Arhiva EVZ

Concluziile postării lui Ciutacu

Victor Ciutacu a concluzionat că, în lipsa unui răspuns clar, aceste ipoteze rămân doar simple speculații. În ce-l privește, deși are un răspuns pe acest subiect, preferă să-l țină pentru sine.

„Strict pentru mine, am un răspuns. Nu și vreo certitudine. Pentru că oamenii fără îndoieli sunt imbatabili”, a încheiat Ciutacu.

Procurorii DNA au solicitat ridicarea imunității în cazul fostului premier Florin Cîțu, a lui Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, foști miniștri ai Sănătății Aceștia sunt vizați de o anchetă penală privind achiziția de vaccinuri împotriva Covid-19. DNA a depus solicitări către Parlamentul și Președinția României pentru începerea urmăririi penale.

 

 


Accesează: