Toată lumea e cu ochii pe jurnalistul Victor Ciutacu, conform cifrelor de audiență din lunile iulie și august. Conform statisticilor, România TV a făcut o surpriză frumoasă, ocupând locul doi în topul celor mai urmărite posturi de televiziune, fiind o premieră.

Emisiunea moderată de jurnalistul Victor Ciutacu, „Punctul culminant” a fost cel mai urmărit talkshow, depășindu-l cu mult pe „adversarul” de la Antena 3, Mihai Gâdea. Lăsând atacurile colegilor din mass media în urma acestui succes, Victor Ciutacu s-a rezumat la a spune care este, în opinia sa, rețeta succesului pe care o aplică de când a intrat în presă: „S-a comentat cum că este o creștere artificială, generată de cazul Caracal.

În iulie a fost cazul Sorina. Vedem ce caz o să fie în septembrie, dar este clar că aceste cazuri sunt de interes și toate televiziunile le-au abordat. Deci cred că un pic de decență nu ar stica, în general, în piața mass media. Fac de 12 ani emisiuni de genul acesta. Și nu este prima oară când am performanțe. Rețeta e simplă: îngrozitor de multă muncă și buna organizare a unei echipe dedicate. E un efort colectiv și am știut să ne pliăm foarte bine pe așteptările publicului. Totodată, nu ne comparăm cu alte posturi când vine vorba de resurse. Noi nu avem nici tehnica, nici oamenii și nici banii lor.

Dar avem priceperea și ambiția. Nu am inventat apa caldă! Noi ne-am pliat pe așteptările publicului și, iată, aceasta a fost o rețetă a succesului”, ne-a spus Victor Ciutacu. Jurnalistul a mai moderat emisiuni de impact, care au ocupat locurile fruntașe în topurile de rating.

Te-ar putea interesa și: